Říjnové Games with Gold neurazí, ani nenadchnou. Nechybí Castlevania nebo Resident Evil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Říjnové Games with Gold neurazí, ani nenadchnou. Nechybí Castlevania nebo Resident Evil

Říjnové Games with Gold neurazí, ani nenadchnou. Nechybí Castlevania nebo Resident Evil

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 9. 2021 13:40

O údajném složení her v PlayStation Plus jsme již informovat stačili, o Microsoftu ovšem stále ne. Ani ten ale, zdá se, nezahálí, a na rozdíl od svého odvěkého konkurenta již stačil potvrdit, jakými hrami naplní své říjnové Games with Gold.

Reklama

  • Microsoft oznámil Games With Gold pro říjen
  • Od 1. do 15. října - Castlevania: Harmony of Despair (Xbox 360)
  • Od 1. do 31. řina  - Aaero (Xbox One)
  • Od 16. do 31. října - Resident Evil – Code: Veronica (Xbox 360)
  • Od 16. října do 15. listopadu - Hover (Xbox One)

Jako první ukázka současné, resp. minulé generace se po dobu celého měsíce dostaví rytmická akce Aaero, přinášející staromilskou projížďku na kolejnicích za zvuku moderních basů. Ze soudku starší generace se naopak ozve symfonie předcházející dekády. Od 1. do 15. řina se totiž vrhneme na skolení Drákuly v Castlevania: Harmony of Despair, a to ať už sami nebo v kooperaci až šesti hráčů.

Castlevania Advance Collection byla oznámena a rovnou vydána
i Zdroj: Hrej.cz

Castlevania Advance Collection byla oznámena a rovnou vydána

Měsíce dlouhé vyčkávání na oficiální oznámení historické kolekce Castlevanie, navazující na úspěch předešlé výroční kolekce,…

24. 9. 2021 08:40

Zůstaneme-li ještě chvíli u Xboxu 360, či v tomto případě u konzole Dreamcast, zbylá část října bude věnována sérii Resident Evil. Díl s podtitulem Veronica X, odehrávající se čtvrt roku po zničení Racoon City, postaví čerstvě zachráněnou Claire Redfield před zapeklitou misi – infiltrovat pařížskou pobočku Umbrelly a zachránit z jejích spárů zde drženého Chrise. Dění je s respektem ke vzniku na přelomu tisíciletí stále sledováno pohledem statických kamer, čímž se hra nevymyká nejen slavné dvojce, ale ani třetímu dílu s podtitulem Nemesis.

O poslední příspěvek z řad konzolí Xbox One a Xbox Series se postará Hover. 3D skákačka od francouzského studia Midgar nabídne od 16. října do 15. listopadu parkur ve futuristickém, otevřeném městě, a to jak ve smyslu singleplayeru, tak i multiplayeru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama