Listopadové Games with Gold přinesou Lego Batmana i simulátor stěhování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Listopadové Games with Gold přinesou Lego Batmana i simulátor stěhování

Listopadové Games with Gold přinesou Lego Batmana i simulátor stěhování

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 10. 2021 10:20

V nedalekém závěsu za rozmanitou šesticí titulů PlayStation Plus se oznámení nových her pro svou předplatitelskou službu ujímá i Microsoft. Xbox Live Gold nás tentokrát zanese do bot cestujícího monarchy, střeleného stěhováka, kostičkového Batmana i raketového rytíře.

Reklama

  • Microsoft uvedl listopadové Games with Gold 
  • Z katalogu předminulé generace nabídne Rocket Knight a Lego Batman 2 DC Super Heroes
  • U generace minulé zpřístupní Kingdom Two Crowns a Moving out 

Jako první se do 30. listopadu seznámíme s kooperativní hříčkou Moving out (Xbox One), kterou do  15. listopadu doprovodí staromilská akce Rocket Knight (Xbox 360). Jejím prostřednictvím si zavzpomínáme na hrdinu devadesátek Sparkstera, a obnovíme tak zašlou vzpomínku na hratelnost klasických plošinovek.

Ihned po překlopení do druhé půlky měsíce se až do 15. prosince dostaneme ke spravování svého středověkého království v Kingdom Two Crowns (Xbox One) a do konce listopadu i k záchraně Gothamu v Lego Batman 2 DC Super Heroes (Xbox 360). Mimo samozvaného ochránce slavné metropole se tak setkáte i se Supermanem nebo Wonder Woman.

Co se týče pravidelných překryvů z dobíhajícího měsíce, příležitost ke stažení Aaero i Resident Evil Code: Veronica X dojde svému konci s dnešním dnem, zatímco Hover v nabídce zůstane až do 15. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama