Resident Evil Re:Verse hraje zoufale málo hráčů
i Zdroj: Capcom
Resident Evil Re: Verse Novinka Resident Evil Re:Verse hraje zoufale málo hráčů

Resident Evil Re:Verse hraje zoufale málo hráčů

Dominik Tománek

Dominik Tománek

7. 12. 2023 16:30

Od vydání multiplayerové Resident Evil Re:Verse na konci října utekl rok. Už od počátku se ale hra potýká s malým počtem hráčů. Momentálně je ale situace ještě zoufalejší.

Reklama

  • Počet hráčů na Steamu se v Resident Evil Re:Verse pohybuje v jednotkách
  • V říjnu uběhl rok od vydání

Resident Evil Re:Verse vyšla spolu s DLC Shadows of Rose pro Resident Evil: Village a staví proti sobě šest hráčů v deathmatch módu. Začínáte jako Leon Kennedy, Jill Valentine a další hrdinové RE, a pokud vás někdo zabije, můžete se proměnit v jedno z ikonických monster série, jako je Tyrant nebo Jack Baker z Resident Evil 7, a pokusit se pomstít soupeři. Po hrách Outbreak, Outbreak File 2 a Resident Evil: Resistance šlo o další pokus Capcomu proniknout do světa her pro více hráčů. Podobně jako v minulosti však nepovedený. Koncept převzatý z Dead By Daylight se jim nevyplatil.

Zdá se totiž, že fanoušci této hororové série stále dávají přednost singleplayeru. V době psaní textu totiž Resident Evil Re:Verse hraje podle serveru SteamDB 5 hráčů, podle serveru SteamCharts si ji za poslední hodinu pustilo 10. 

Resident Evil 4 zanedlouho otestuje vaše nervy v rámci bezplatného VR režimu
i Zdroj: Capcom

Resident Evil 4 zanedlouho otestuje vaše nervy v rámci bezplatného VR režimu

Resident Evil 4 VR Mode je za rohem, nejvyšší čas oprášit headset a psychicky se připravit na nervy drásající jízdu. Chystá…

1. 12. 2023 10:00

Singleplayerová část série Resident Evil si však vede o poznání lépe. Na události PlayStation Partner Awards prohlásil Yasuhiro Anpo, Game Director Resident Evil 4 Remake, že má společnost Capcom zájem o vznik dalších remaků. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama