Remnant 2 představuje nový archetyp
i Zdroj: Gearbox Publishing / Gunfire Games
Remnant 2 Novinka Remnant 2 představuje nový archetyp

Remnant 2 představuje nový archetyp

David Bernard

David Bernard

12. 11. 2023 18:00

Do náročné akce Remnant 2 brzy dorazí první DLC. Spolu s ním se můžete zhostit role Ritualisty, který ovládá temnou magii.

Reklama

  • Remnant 2 představuje nový archetyp
  • Nové povolání je součástí DLC The Awakened King
  • Archetyp využívá temná kouzla a stavové efekty
  • DLC vychází již 14. listopadu

Již 14. listopadu vychází první dodatečný obsah pro náročnou third-person akci Remnant 2. DLC s názvem The Awakened King přinese mimo jiné i zcela nový archetyp - Ritualist, se kterým se budete moci pustit do nelítostných a těžkých soubojů s nepřáteli. K této příležitosti vydali tvůrci ze studia Gunfire Games video, které nové povolání předvádí v celé kráse.

Ritualist je pánem bolesti a utrpení, který k boji využívá stavové efekty a poškození. Primární dovedností je tzv. Vile, která protivníkům způsobuje vyšší náchylnost ke stavovému poškození a po jejich smrti se rozšiřuje na nejbližší nepřátele. Díky skillu Eruption může Ritualist odpálit monstra a získat bonusové poškození vůči protivníkům, kteří jsou pod vlivem stavového efektu. Dovednost Miasma aplikuje krvácení, popálení, přetížení a korozi na všemožnou havěť, která je černokněžníku nablízku. Čtvrtou a poslední schopností je tzv. Deathwish, při jehož použití Ritualist prokleje sám sebe. To má za následek omezení léčivých možností a neustále se snižující hodnotu zdraví. Bonusem je znatelné zvýšení uděleného poškození a možnost vysávat z nepřátel životní energii.

Druhý Remnant si na PC vede skvěle. V počtu hráčů už hravě strčil do kapsy i svého předchůdce
i Zdroj: Gunfire Games / Gearbox Software

Druhý Remnant si na PC vede skvěle. V počtu hráčů už hravě strčil do kapsy i svého předchůdce

Střílečka Remnant 2, u níž se už od jedničky nesetkáte prakticky s jiným označením než „Dark Souls s palnými zbraněmi“,…

30. 7. 2023 08:00
2

Způsob, jakým lze nový archetyp odemknout, není aktuálně znám. Tvůrci odhalení již tradičně nechávají na herní komunitě. Hra Remnant 2 je dostupná pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama