Řekněte sbohem budoucnosti. V DLC pro PowerWash Simulator už si vypulírujete i vlastní DeLorean
i Zdroj: FuturLab / Square Enix
Novinka Řekněte sbohem budoucnosti. V DLC pro PowerWash Simulator už si vypulírujete i vlastní DeLorean

Řekněte sbohem budoucnosti. V DLC pro PowerWash Simulator už si vypulírujete i vlastní DeLorean

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 9. 2023 08:40

PowerWash Simulator je tu s námi už dva a půl roku a od té chvíle se dočkal řady méně obvyklých dodatků. V létě letošního roku zde například vyšel větší DLC crossover se SpongeBobem. O rok dříve tu bylo Final Fantasy. A ještě předtím se hra také spojila s Larou Croft. Nyní je tu něco jiného, jelikož další DLC více hraje do karet fanouškům sci-fi. Nejnovější dodatek nás totiž nezavede jen do dalšího slavného světa, který známe z her, ale rovnou i zpátky do budoucnosti.

Reklama

  • PowerWash Simulator přivítá balíček Back to the Future Special Pack
  • V zatím neznámém datu přivede do hry kulisy z Návratu do budoucnosti

Jak už můžete poznat z titulku, našeho úvodu nebo shrnutí výše, nové rozšíření hry je založeno na úzké spolupráci s filmovou sérií Návrat do budoucnosti, která vycházela v letech 1985--1990. 

Náplň DLC, které si mimo jiné pochválila i šéfka studia FuturLab, je přitom znovu založena na prostém faktu čistění všeho možného. Svými vapkami budete tedy, podobně jako v naposledy oznámeném Warhammeru, odstraňovat maximální podíl nečistot z okolního světa, jen nyní s novými kulisami, jež znáte z filmů.

Při svém vydání bude celé DLC stát 8 dolarů (při přepočtu asi necelých 200 Kč) a bude mít srovnatelnou velikost jako předchozí balíčky. Z již zmíněných kulis, jež vás vezmou na cestu do 80. let, získáte zejména zbrusu novou úroveň, která má filmové ikony. Příkladem je slavná dodávka doktora Browna, ikonický DeLorean pro cestování časem, hodinová věž v Hill Valley, divadlo Holomax a také časo-vlak ze třetího dílu.

DLC zatím nemá žádné datum vydání ani časové okno, které by vše upřesnilo. Nicméně, až na vydání konečně dojde, přijde připravovaný dodatek na PC, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, PS4 a PS5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama