PowerWash Simulator přináší bizarní crossover se SpongeBobem
i Zdroj: FuturLab
Novinka PowerWash Simulator přináší bizarní crossover se SpongeBobem

PowerWash Simulator přináší bizarní crossover se SpongeBobem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2023 22:01

Oblíbený relaxační simulátor PowerWash Simulator představil další kuriózní crossover, tentokrát s oblíbeným animovaným seriálem SpongeBob SquarePants. Balíček nazvaný SpongeBob SquarePants Special Pack v létě přinese speciální mapy, ve kterých pomocí vysokotlakého čističe musíte zkrášlit Zátiší Bikin.

Reklama

  • PowerWash Simulator v létě nabídne DLC se SpongeBobem

Konkrétně ve spolupráci s produkční společností Nickelodeon vzniklo šest map zasazených na oceánské dno. Umývat můžeme všechny dobře známé seriálové lokace včetně ananasového domečku, restaurace pana Krabse nebo Mermalair. Součástí bude deset nových achievementů a tisková zpráva slibuje, že za touhle bláznovinou bude skrytý i nějaký ten příběh.

První trailer ukazuje úsměvnou kombinaci původní hry a tradičního uměleckého zpracování seriálu. Dalších podrobností se dočkáme v nadcházejících týdnech. DLC vyjde na osm dolarů.

Titul v minulosti přinesl už dva podobně originální crossovery se známými značkami, které ale s čištěním vysokým tlakem vody mají společného jen pramálo. Nedávno jsme čistili ve světě Final Fantasy VII Remake, předtím jsme také vyrazili do panství Lary Croft v střetnutí se světem Tomb Raider.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama