Ratchet a Clank řádí v šestnáctiminutové gameplay ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Ratchet & Clank: Rift Apart Novinka Ratchet a Clank řádí v šestnáctiminutové gameplay ukázce

Ratchet a Clank řádí v šestnáctiminutové gameplay ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 4. 2021 00:42 1

Avizovaná prezentace State of Play se skutečně věnovala především Ratchetovi a jeho kamarádům. Šestnáctiminutové video leccos prozradilo.

Reklama

  • Prezentace State of Play přinesla 16 minut záběrů ze hry
  • Hrdinové předvedli pohyb po světě a práci s palebným arzenálem
  • Rivet se projela na zádech turbošneka

Ukázka začíná v dimenzi pod nadvládou Dr. Nefariouse, který po sobě dokonce nechal pojmenovat město. Ratchet se zde snaží najít plechového kamarádíčka Clanka, o radu poprosí Ms. Zurkon, zdejší obchodnici se zbraněmi, která se hrdě hlásí k odboji.

Autoři jasně demonstrovali, čeho je lombax schopen. Krom běhání po zdech a bleskurychlého uhýbání umí nastartovat i své speciální raketové boty, díky nimž může pohodlně levitovat ve vzduchu. Prostor dostanou i střelné zbraně využívající adaptivních triggerů pro různé palebné režimy, haptická odezva zase umocní skvělý pocit při pohazování granátů.

Pár minut slávy si užila i Rivet, s níž cestuje ztracený Clank. Ta se také vyzná ve střelných zbraních, zdá se, že zvládne vše, co dokáže Ratchet. Liší se v malých detailech, třeba místo zmíněných raketových bot preferuje vrtule. V ukázce navíc předvedla spanilou jízdu na zádech jakéhosi turbošneka.

Marcus Smith, kreativní ředitel z Insomniac Games, závěrem ukázky potvrdil, že hra nabídne celou řadu zajímavých vychytávek. Chybět nebude režim pro pořizování fotografií, dimenzionální hádanky s Clankem, speciální výzvy, sběratelské předměty nebo fůra možností v nastavení přístupnosti. Ratchet and Clank: Rift Apart vyjde 11. června na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama