Pryč s auty. Cities: Skylines dostane novou expanzi s pěšími zónami a promenádami
i Zdroj: Paradox / Steam
Cities: Skylines Novinka Pryč s auty. Cities: Skylines dostane novou expanzi s pěšími zónami a promenádami

Pryč s auty. Cities: Skylines dostane novou expanzi s pěšími zónami a promenádami

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 8. 2022 07:40

Studio Paradox Interactive představilo dlouho očekávanou novinku pro budovatelskou strategii Cities: Skylines. S DLC Plazas and Promenades se, jak už název napovídá, hráči dočkají možnosti budovat infrastrukturu pro pěší včetně efektních promenád, pěších zón nebo ulic se sníženou maximální rychlostí.

Reklama

  • Cities: Skylines přináší DLC s promenádami a pěšími zónami

Jde o 11 větší expanzi hry, a měla by na PC i konzole dorazit někdy v blízké době. Konkrétního data vydání jsme se ale zatím nedočkali. Společně s pěšími zónami a chodníky fungují v harmonii i nové budovy služeb zvyšující spokojenost a vyžití obyvatel města. Skrz nová nařízení pro jednotlivé čtvrtě lze kromě zmíněného omezení rychlosti nařídit (ve stylu Paříže) omezení konzumace cukru, což zlepší zdraví a sníží spokojenost místních, nebo si vynutit pouliční hudební produkci, což má přesně opačný efekt.

Čtvrtě pak lze nově specializovat pro kanceláře, bydlení s vysokou hustotou a obchod s vysokou hustotou. Každá taková specializace přináší 24 nových, zajímavých budov.

Paradox vedle toho hráčům nabídne dva balíčky obsahu vytvořeného hráči s Mid-Century Modern od Rev0 a plážového Seaside Resorts autora Gèze. Pokud ujíždíte na virtuálních rádiích, do uší vám také můžou hrát nové Paradise Radio a Shoreline Radio. Cena zůstává standardně na 15 dolarech, případně bude dostupný balík s výše zmíněnými menšími doplňky s patnáctiprocentním zvýhodněním.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama