Epic Games Store bude příští týden rozdávat Cities: Skylines
i Zdroj: Hrej.cz
Cities: Skylines Novinka Epic Games Store bude příští týden rozdávat Cities: Skylines

Epic Games Store bude příští týden rozdávat Cities: Skylines

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2022 14:10

I když jsme vás v minulých týdnech o nabídce Epic Games Store moc neinformovali, rozhodně to neznamená, že by obchod s rozdáváním her přestal. Do své nabídky zařazoval spíše menší tituly pro specifickou skupinu hráčů, další AAA titul ale bude následovat už příští týden.

Reklama

  • Epic Games Store tento a příští týden rozdává menší indie tituly
  • Příští týden nabídne budovatelskou strategii Cities: Skylines

Nejdříve ale současná nabídka, která očividně cílí na milovníky hmyzího světa. Prvním titulem je Black Widow Recharded, v němž musíme ubránit svou pavučinu před nájezdy dalších pavouků, to vše v podobě Twin Stick střílečky. Na podobnou hratelnost vsází i Centipede: Recharded, jenž nabídne kooperaci a více jak 30 různých úrovní. Pro fanoušky Dauntless je pak přichystaný Epic Slayer Kit zcela zdarma.

Nabídka, která nejspíše zaujme více hráčů, přijde příští čtvrtek. Epic Games odhalilo, že v týdnu 10. až 17. března bude rozdávat budovatelskou strategii Cities: Skylines. I když základní hra vyšla už v roce 2015, studio Colossal Order hru neustále podporuje skrze placené dodatky. Nejnovější z nich vyšel letos v lednu.

Společnost Epic Games investovala do hudební platformy Bandcamp
i Zdroj: Hrej.cz

Společnost Epic Games investovala do hudební platformy Bandcamp

Ani Epic Games neváhá investovat do zajímavých firem, společnost například v minulém roce pořídila Harmonix se značkami…

3. 3. 2022 11:13

Epic Games ale neinvestuje pouze do svého obchodu či Fortnite. Včera jsme se dozvěděli o akvizici hudební platformy Bandcamp. Prozatím ale nevíme, jakým způsobem Epic platformu využije pro svou budoucnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama