První upoutávka odhaluje nové Želvy Ninja. Hra přinese příběh stejnojmenného komiksu The Last Ronin
i Zdroj: Paramount Global
Novinka První upoutávka odhaluje nové Želvy Ninja. Hra přinese příběh stejnojmenného komiksu The Last Ronin

První upoutávka odhaluje nové Želvy Ninja. Hra přinese příběh stejnojmenného komiksu The Last Ronin

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 8. 2023 08:15

V předchozích textech jsme dnes přinesli zprávu o tom, že včerejší akce THQ Nordic odhalila dvě velké hry, jimiž byly Titan Quest 2 a nový South Park. Nyní máme ovšem příležitost informovat o třetí, která je doplnila. V rámci vlny zpráv došlo totiž i na to, že se po relativně dlouhém lákání (tentokrát už naplno) představila nová hra Želvy Ninja, a to pro PC, PS5 a Xbox Series. Vývoj hry řídí vývojáři z Black Forest Games, které znáte z remaku Destroy All Humans! a pokračování Destroy All Humans! 2.

Reklama

  • Akce THQ Nordic odhalila i Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin
  • Hra dorazí na PC a aktuální konzole jako akční hra s dospělým příběhem
  • Datum ani rok vydání zatím nejsou známy, nicméně na hře pracují autoři remaků Destroy All Humans!

Vývoj Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, jež příběhově i názvem stojí na základech slavné komiksové předlohy z roku 2020, byl potvrzen už tento rok. Podle exkluzivního rozhovoru, který letos v březnu přinesl magazín Polygon se zástupci Paramount Global (vlastník TMNT), mělo jít o akční hru založenou na komiksu The Last Ronin od Kevina B. Eastmana a Petera A. Lairda, jež chystá také pokračování.

Jen pro rychlé osvěžení: děj tohoto komiksu byl temný i na poměry komiksů, kde se běžně umírá. Všechny Želvy Ninja zde byly totiž až na jednu zabity, přičemž právě jediná zbývající (a v ději až do konce neodhalená) se vydala v budoucnosti na vlastní pomstychtivou misi, a to s cílem zabít Trhačova vnuka.

Hra se v tomto ohledu zatím příliš neodchyluje a zní jako kopie originálu. Znovu se tak usazuje, že je zasazená v kulisách New Yorku, kdy se výlučně točí kolem jediného (neznámého) bojovníka, který se vydává na beznadějnou misi. Po ruce mu jsou však jeho bratři alespoň v duchu. Na své pouti třímá naše nejmenovaná všechny jejich zbraně (tj. katany, hůl bó, bojové vidlice sai a nunčaky), což pro hru potenciálně znamená i různé bojové styly pro různé typy nepřátel.

První upoutávka odhaluje nové Želvy Ninja. Hra přinese příběh stejnojmenného komiksu The Last Ronin
i Zdroj: Black Forest Games / THQ Nordic
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama