První sezóna MultiVersus přinese také Black Adama a záporáka z Gremlins, Stripe
i Zdroj: Warner Bros.
MultiVersus Novinka První sezóna MultiVersus přinese také Black Adama a záporáka z Gremlins, Stripe

První sezóna MultiVersus přinese také Black Adama a záporáka z Gremlins, Stripe

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 8. 2022 14:09

Připravovaná první sezóna velmi populární bojovky MultiVersus je prakticky tu. Oficiálně víme, že přinese hratelnou postavu Mortyho (Rick and Morty) a nové kosmetické úpravy i možnosti jak hrát zápasy. Z uniklých propagačních materiálů ale nově známe další dvě postavy rozšiřující nabídku bojovníků.

Reklama

  • Únik odhaluje Black Adama a Stripea jako posily v MultiVersus
  • Dnes startuje první sezóna

Fanoušci komiksů od DC se můžou těšit na Black Adama. Velmi mocný antihrdina se už za pár dní představí ve vlastním filmu, kde ho ztvárnil neméně mocný Dwayne “The Rock” Johnson. V MultiVersus tedy využije aktuální popularity. Komiksoví čtenáři ale zároveň ocení, že se ve hře objeví spíše komiksová verze, alespoň pokud tak lze soudit ze zmíněného uniklého obrázku. Se superhrdinským The Rockem si tedy zatím nezabojujete.

Druhá postava je výrazně méně aktuální. S ostatními hrdiny z univerz Warner Bros. totiž změří síly Stripe, hlavní záporák z prvních dvou filmových Gremlins z let 1984 a 1990. Gremlins patří ke kultovním komediálně hororovým značkám, odkaz se navíc příští rok pokusí oživit animovaný seriál Gremlins: Secrets of the Mogwai. Stripe je tak první vlaštovkou značící, že se zubatými příšerkami studio stále počítá.

Aktualizace pro novou sezónu by měla dorazit během dneška společně s Battle Passem. 23. srpna se do hry podívá výše zmíněný Morty. Kdy dojde na Black Adama, Stripea, a případně i další zatím neznámé hrdiny zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama