První hra, která napodobí Diablo Immortal. Torchlight: Infinite bude zdarma, má to ale háček
i Zdroj: Xindong
Mobilní hraní Torchlight: Infinite Novinka První hra, která napodobí Diablo Immortal. Torchlight: Infinite bude zdarma, má to ale háček

První hra, která napodobí Diablo Immortal. Torchlight: Infinite bude zdarma, má to ale háček

Jakub Fišer

Jakub Fišer

26. 7. 2022 09:40 3

Videoherní společnost TapTap pořádala vlastní konferenci, na kterém kromě dalších novinek přivedla znovu k životu značku Torchlight (ve spolupráci s vývojáři z Xindong Network). Mobilní titul Torchlight: Infinite dorazí v říjnu tohoto roku.

Reklama

  • Čínské studio Xindong plánuje na podzim vydat mobilní Torchlight: Infinite
  • Mělo by jít o free-to-play titul ve stylu Diablo Immortal
  • Před-registrace je otevřena již nyní, ostrý start započne v říjnu pro Android i iOS/iPadOS

Fantasy a steampunkově laděné Torchlight je vlastně akční RPG typu hack-and-slash. Poprvé se videohra s tímto titulem objevila v říjnu 2009, druhý díl pak v září 2012 a nakonec zatím posledního Torchlight III jsme se dočkali v říjnu 2020. A nejspíš i proto vývojáři usoudili, že je na čase se k sérii vrátit.

Trailer na mobilní RPG titul Torchlight: Infinite odhaluje datum vydání v říjnu 2022, přičemž již nyní je možné zapojit se do před-registrace k hraní. K dispozici budou tři různé způsoby hraní za hrdinu, systém talentů šesti bohů a komplexní systém dovedností.

Vývojáři chtějí dosáhnou toho, aby si mohl každý uzpůsobit hraní své postavě. Pokud jde o příběh, má jít o zcela novou linku. Hráč je vržen do postapokalyptické reality, kde v nám známém světě zavládla temnota a chaos. Vaším cílem bude zachránit nevinné lidi a vymýtit zlo.

Před-registrace k hraní je v tuto chvíli zadarmo, což se pravděpodobně nezmění ani s ostrým vydáním finální verze hry. Tvůrci pravděpodobně sáhnou po modelu “zdarma, ale s mikrotranskacemi”. Snad to nebude stejný propadák, jako Diablo Immortal

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama