Ukázka Torchlight III připomíná brzké vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Torchlight III připomíná brzké vydání

Ukázka Torchlight III připomíná brzké vydání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 10. 2020 08:20
Reklama

Vývojáři z Echtra Games lákají novou ukázkou na fakt, že třetí díl série Torchlight opustí early access za pouhopouhé dva dny. Nad rámec této připomínky však video provází nově příchozí hráče i přehledem hratelných tříd, systému pevností nebo výběrem zvířecích společníků.

Přestože se níže uvedená ukázka nese v odlehčeném duchu, je nutné podotknout, že dosavadní příběh za vývojem hry již tak pozitivní nebyl. Trnitá cesta vývojářů z Echtra Games koneckonců započala v roce 2017 převzetím otěží po bývalých držitelích značky  studia Runic GamesA ačkoli to byl právě tento moment, jenž se zasadil o vývoj třetího dílu, jeho oficiální oznámení přišlo až později, a sice v souvislosti s opuštěním a redesignem myšlenky původně free-to-play titulu Torchlight Frontiers.

Oznámení o změně vývojové filozofie bylo v červnu letošního roku následně provázeno zprávou, že hra vstupuje do early accessu. V něm hra dlí i nadále, přičemž, jak bylo řečeno, konec této etapy vývoje připadá na 13. října. Je však záhodno podotknout, že dosavadní ohlasy hráčů jsou přinejmenším smíšené. Ostatně, právě takovéto hodnocení (62 %) si hra momentálně odnáší i na Steamu. Zajímá-li vás důvod horšího přijetí, jde o kombinaci stížnosti na nepříliš zajímavý obsah hry a prvků, jež odkazují na její free-to-play minulost.

Torchlight III vyjde 13. října na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Závěrem roku se následně dočkáme i verze pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama