Připravte si vysílačky, Oxenfree 2: Lost Signals dorazí už příští týden. Autoři lákají na unikátní systém dialogů
i Zdroj: Night School Studio / Netflix
Oxenfree 2: Lost Signals Novinka Připravte si vysílačky, Oxenfree 2: Lost Signals dorazí už příští týden. Autoři lákají na unikátní systém dialogů

Připravte si vysílačky, Oxenfree 2: Lost Signals dorazí už příští týden. Autoři lákají na unikátní systém dialogů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 7. 2023 14:11

Prázdninový režim v příštím týdnu okoření titul z produkce Night School Studio. Americký tým po více než sedmi letech naváže na oceňovanou jedničku, která překvapila například neotřelými dialogy.

Reklama

  • V Oxenfree 2: Lost Signals bude možné komunikovat přes vysílačku
  • Autoři slibují, že půjde o komplexní nadstavbu, která umožní efektivně budovat vztahy s dalšími postavami
  • Hra vyjde 12. července

V posledním vývojářském deníčku autoři zavzpomínali, jak s prvním dílem nabourali tradiční představu o tom, jak by ve videohrách měly vypadat dialogy. Krom několika dostupných odpovědí jste mohli ostatním postavám skákat do řeči a přerušit jejich monolog. A když se vám nechtělo, ani jste jim nemuseli odpovídat, což se následně promítlo ve vyprávění.

Oxenfree 2: Lost Signals samozřejmě nabídne nové herní prvky, autoři se však rozhodli, že budou i nadále stavět na dobře nastaveném systému dialogů. Do rukou se vám totiž dostane vysílačka, díky níž budete moct komunikovat se vzdálenými postavami. I tentokrát bude jen na vás, jak často (nebo jestli vůbec) se do hovoru zapojíte. Vaše rozhodnutí pochopitelně ovlivní vyznění celého příběhu.

Nedávná koupě tvůrců Oxenfree nepředstavuje pro Netflix zahájení série akvizic
i Zdroj: Hrej.cz

Nedávná koupě tvůrců Oxenfree nepředstavuje pro Netflix zahájení série akvizic

Zástupci Netflixu promlouvají k čerstvému zařazení studia Night School pod křídla primárně streamovací společnosti. Hovoří o…

23. 10. 2021 08:35

Ředitel studia Sean Krankel připustil, že implementace vysílaček působí jako poměrně jednoduchá nadstavba, ve skutečnosti se ale jedná o komplexní prvek, který v hráči probouzí pocit, že má opravdu vliv na dění kolem sebe a může efektivně rozvíjet vztahy s ostatními postavami.

Zda se jeho slova potvrdí, to se dozvíme 12. července, kdy druhý díl dorazí na PC a konzole PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Hra bude dostupná také na mobilních zařízeních pro předplatitele Netflixu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama