Poslední vetřelci nakonec opožděně přilezou i na Switch. Pomůže jim cloudová verze
i Zdroj: Cold Iron Studios
Aliens: Fireteam Elite Novinka Poslední vetřelci nakonec opožděně přilezou i na Switch. Pomůže jim cloudová verze

Poslední vetřelci nakonec opožděně přilezou i na Switch. Pomůže jim cloudová verze

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 4. 2023 18:31

Na Switchi se brzy objeví další hra ze universa Aliens. Z výpisu oficiálního eShopu vyplývá, že se zde objeví nová cloudová verze Aliens: Fireteam Elite, tedy kooperativní střílečky z roku 2021 a z pohledu třetí osoby. Poté, co byla po svém vydání k dispozici pro PC, PlayStation a Xbox, bude tedy brzy zpřístupněna i pro další nové hráče.

Reklama

  • Aliens: Fireteam Elite míří s opožděním skrze cloud i na Switch
  • Už nyní je k dispozici předobjednávka a také demoverze zdarma

Z údajů oficiálního obchodního zastoupení Nintenda vyplývá, že vydání je naplánováno na 26. dubna. Za touto verzí stojí společnost Ubitus, která je známá tím, že uzavřela 10letou dohodu s Microsoftem a že pravidelně vytváří cloudové verze pro Switch. Za všechny můžeme jmenovat tři: cloudové verze Hitman 3, A Plague Tale: Innocence nebo také Control.

Verze pro Aliens: Fireteam Elite, kterou pak připravují nyní, je tedy jejich novým a o něco méně ambiciózním počinem. Jak už navíc prozrazuje obchod Nintenda, hráči si ji již nyní mohou předobjednat ve více verzích (ve standardní edici za asi 650 korun a v ultimátní asi za 1 300 korun), přičemž pokud chtějí, mohou zkusit i ukázkovou demoverzi. 

Standardní edice je pak pochopitelně výrazně chudší. Ale to se dá čekat. Oproti ultimátní edice v ní chybí např. rozsáhlé rozšíření Pathogen, které přidalo do hry nová prostředí, zmutované nepřátele, mapy i zbraně, a dále Endeavor Pass (což je season pass o 4 balíčcích) a také Endeavor Veteran Pack. Po svém vydání se hra navíc významně rozšiřovala i zdarma – takže pokud je váš zájem omezen jen na základní edici, je to dobrá zpráva. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama