Pokračovatel F.E.A.R.u už i na konzolích. Trepang2 odkryl datum vydání pro PS5 a Xbox Series
i Zdroj: Trepang Studios / Team17
Novinka Pokračovatel F.E.A.R.u už i na konzolích. Trepang2 odkryl datum vydání pro PS5 a Xbox Series

Pokračovatel F.E.A.R.u už i na konzolích. Trepang2 odkryl datum vydání pro PS5 a Xbox Series

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 9. 2023 08:15

Trepang2, rozpoznaný už před vydáním jako duchovní nástupce F.E.A.R, dorazil na PC už koncem tohoto června s obdržením skvělého přijetí. Hra byla tehdy postavena na pomyslný piedestal jako jedna z nejlepších FPS posledních doby, kdy výjimkou nebyla ani taková prohlášení, že fanoušci F.E.A.R dostávají neoficiální pokračování. Nyní, když už toto vše pominulo, věnují herní autoři čas něčemu jinému. Jejich aktuálním cílem a hlavní snahou je celou hru dostat k ještě více hráčům, kdy po navštíveném PC cílí i na současné konzole.

Reklama

  • Trepang2 vyjde na podzim i na PS5 a Xbox Series za 699 Kč
  • Obě verze jsou naplánovány na 2. října

Zda se vývojářům ze studia Trepang povede zopakovat kouzlo s konzolovými verzemi, zjistíme už tento podzim. Studio totiž potvrdilo, že se hry, stejně jako mnoha letošních titulů, dočkáme na konzolích už začátkem října – resp. 2. října, kdy o 2 dny později vychází pro Xbox Series i Warhammer 40,000: Darktide a o další den nato i Assassin's Creed Mirage. 

Na rozdíl od počinu Ubisoftu tehdy ovšem Trepang2 vyjde jen na této generaci konzolí (tedy PS5/Xbox Series), kdy digitální předobjednávky najdete už nyní na obchodech obou zmíněných platforem. V obou verzích stojí hra takto 30 dolarů, resp. podle oficiálních českých cen 699 Kč, kdy za předobjednávku dostanete i jedno menší DLC, které nebude prodáváno separátně. 

Toto DLC bude čistě kosmetické a přinese další vrstvu přizpůsobení pro výbavu vaší postavy. V rámci skřínky, kterou ve hře najdete v oblasti safehouse, bude k nalezení další dostupné oblečení, které si můžete alternativně vybavit pro jiný vzhled v akci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama