Podívejte se na znepokojivou ukázku z experimentu Silent Hill: Ascension
i Zdroj: Behaviour Interactive / Konami
Novinka Podívejte se na znepokojivou ukázku z experimentu Silent Hill: Ascension

Podívejte se na znepokojivou ukázku z experimentu Silent Hill: Ascension

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 10. 2023 09:49

Termín vysílání Silent Hill: Ascension se pomalu blíží, přišel tedy čas na podrobnější ukázku. Dvouminutový trailer nabízí jistou představu o tom, co lze od sociálního experimentu očekávat.

Reklama

  • Trailer přibližuje děj Silent Hill: Ascension
  • K odvysílání první epizody dojde 1. listopadu ve 3 hodiny ráno

Interaktivní seriál pojednává o dvou rodinách. Jedna žije ve městě Hope's Junction v Pensylvánii, domovem druhé je vesnice Stilledalen v Norsku. Obě se vyrovnávají se smrtí svých blízkých.

Příběhové pozadí okomentoval kreativní ředitel Stephan Bugaj. „Jsme nadšeni, že můžeme do světa Silent Hill uvést rodiny Johansenových a Hernandezových. Jak se budou nořit hlouběji do svých vlastních hrůz a jejich města pohltí masová hysterie, odhalí mezi sebou podivné souvislosti, přestože je dělí celý svět.”

Remake Silent Hill 2 nabídne prvotřídní grafiku, slibuje Bloober Team
i Zdroj: Bloober Team / Konami

Remake Silent Hill 2 nabídne prvotřídní grafiku, slibuje Bloober Team

Marketingová ředitelka studia Bloober Team minulý týden vysvětlila, že v rámci příběhu remaku druhého Silent Hillu nedošlo k…

9. 1. 2023 10:28

Výkonný ředitel společnosti Genvid připomněl, jak je celý zážitek koncipován. „Není to hra, ale interaktivní streamovaný seriál, který se bude měnit podle toho, jak se diváci budou společně rozhodovat,” řekl s tím, že ani on sám neví, jak to celé skončí.

Silent Hill: Ascension bude mít premiéru 31. října, v našem časovém pásmu se však začne vysílat 1. listopadu ve 3 hodiny ráno. Přenos můžete naladit skrze oficiální stránky, ale i na konzolích PlayStation a skrze mobilní aplikaci. 

Pokud se vám nebude chtít brzy vstávat (případně ponocovat), můžete si pustit záznam. V takovém případě se ale pochopitelně ochudíte o možnost ovlivnit průběh děje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama