Záhadný Silent Hill: Short Message dostal rating i na Tchaj-wanu, tentokrát na PlayStation 5. Blíží se oznámení?
i Zdroj: Konami
Novinka Záhadný Silent Hill: Short Message dostal rating i na Tchaj-wanu, tentokrát na PlayStation 5. Blíží se oznámení?

Záhadný Silent Hill: Short Message dostal rating i na Tchaj-wanu, tentokrát na PlayStation 5. Blíží se oznámení?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 12. 2022 14:50

Tchaj-wanská ratingová komise zaregistrovala do své databáze zatím neoznámený projekt Silent Hill: Short Message pouze pro platformu PlayStation 5. Upozornil na to magazín Gematsu. O projektu s totožným názvem jsme se z jihokorejské databáze dozvěděli už na podzim, zatím ale hra oznámena nebyla.

Reklama

  • Zatím neoznámený Silent Hill: Short Message byl ohodnocen ratingem i na Tchaj-wanu
  • Dříve se objevil v Koreji, nebyl ale mezi tituly oznámenými během Transmission
  • Nový rating počítá s PlayStationem 5

Konkrétně se o Short Message mluvilo v září. Tehdy ale rating v Jižní Koreji mluvil pouze o názvu hry a ani neobsahoval podporované platformy. V říjnu pak proběhla show Silent Hill Transmission, během které jsme Short Message tak nějak čekali. Společnost Konami ji ale mezi řadu oznámených titulů nezařadila. Později se tak spekulovalo, že byl projekt úplně zrušen, schválení na Tchaj-wanu nicméně svědčí spíše o opaku.

Gematsu
i Zdroj: Hrej.cz
Gematsu

Otázkou tak stále zůstává, o jakou hru jde. Magazín DualShockers, s odkazem na názory komunity, spekuluje, že by mohlo jít o kratší demo (především podle názvu “Short”) tak trochu ve stylu ikonického P.T.. Podle ratingu také nejspíš půjde o exkluzivitu pro PlayStation 5.

Připomeňme, že v říjnu vydavatel oznámil dlouho spekulovaný remake druhého dílu, vyvíjený polskými Bloober Team, spin-off Townfall od studia No Code pod záštitou artového labeluAnnapurna, historicky zaměřený F od NeoBards a experimentálnější Ascension s prvky stolních RPG. Jak do skládačky zapadá Short Message se dozvíme snad již brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama