Podívejte se na dvě nová videa z Gran Turismo 7. Zaměřují se na tratě a úpravu vozů
i Zdroj: Hrej.cz
Gran Turismo 7 Novinka Podívejte se na dvě nová videa z Gran Turismo 7. Zaměřují se na tratě a úpravu vozů

Podívejte se na dvě nová videa z Gran Turismo 7. Zaměřují se na tratě a úpravu vozů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 11. 2021 10:35

Sílící marketingová kampaň sedmého dílu závodní série Gran Turismo přinesla v uplynulých týdnech několik zákulisních videí. Spolu s otcem série Kazunori Jamaučim jsme se mohli například podívat na předváděčku režimu pro pořizování fotek, editoru či diskuzi automobilového průmyslu, přičemž nově se přidávají i videa o personifikaci vozidel a návrhu tratí.

Reklama

  • Dvě uniklá videa dodávají další kontext ke Gran Turismo 7
  • Tématem diskuze se stává úprava vozů a přístup ke tvorbě závodních okruhů

Delší ze dvou videí, či lépe řečeno vývojářských deníčků, jež byly nedopatřením zveřejněny marketingovou společností Solutions 2 GO, popisuje proces výstavby jednotlivých okruhů. Jamauči zde rozvádí, že nová skenovací technologie přináší do titulu hmatatelnou stopu uvěřitelnosti a realismu. Přičemž neopomíná ani systém měnících se světelných podmínek a dynamického počasí.

Jako zajímavost z úrovně soukromého života dále Jamauči přidává komentář o svém oblíbeném okruhu. Jeho osobním favoritem je Nurburgring, z čehož lze asi dopředu soudit, že se mu ve hře dostane zvláštní péče. Kromě transformace tratí jako takové se rovněž ukazují i některá navrátivší se vozidla. Příkladem je Aston Martin One-77 či Ferrari La Ferrari. 

Druhé video, v němž Jamauči odvrací pozornost od tratí směrem k úpravě vozů, nabízí pohled na výměnu výfuků, brzd, odpružení i interních součástek motoru. Dle vlastních slov vystupujícího prezidenta Polyphony Digital bude právě sedmé Gran Turismu disponovat vůbec nejširší nabídkou úprav ze všech dílů série. 

Krátce ještě připomeňme, že sedmý díl Gran Turismo vyjde v našich končinách s českými titulky, a to 4. března pro PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama