Gran Turismo 7 bude i ve hře jednoho hráče vyžadovat internetové připojení
i Zdroj: Hrej.cz
Gran Turismo 7 Novinka Gran Turismo 7 bude i ve hře jednoho hráče vyžadovat internetové připojení

Gran Turismo 7 bude i ve hře jednoho hráče vyžadovat internetové připojení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 9. 2021 08:45 3

Stálost datového toku bude nutnou podmínkou očekávané herních režimů závodní simulace od Polyphony Digital. Informaci o požadavku internetové připojení Gran Turisma 7 nastínil ředitel vývojářského studia. Kazunori Jamauči předkládá, že se podmínka nevyhne ani singleplayerové kampani či dalším režimům jednoho hráče.

Reklama

  • Gran Turismo 7 vyžaduje internetové připojení k převážné části režimů
  • Vyjma kampaně jde tak i o řadu editorů, umožňujících úpravu vozů

Nenápadná poznámka pod čarou na oficiálním blogu PlayStationu udává, že kromě multiplayeru bude stálé připojení nezbytné i pro sólo zážitek. Kromě kampaně bude tímto způsobem podmíněn i katalog vozového parku GT Café, designérský koutek Livery Editor, tuningová garáž GT Auto, fotorežim Scapes nebo skupina historických okruhů.

Připomíná-li vám popisovaná situace předchůdce diskutovaného dílu, tušení je správné. GT Sport se rovněž vyznačovalo touto potřebou, byť je záhodno dodat, že poslední příspěvek slavné závodní série byl jako výhradně online titul prezentován již od začátku. V případě sedmého dílu je nicméně situace trochu odlišná. Vedle návratu číslovky, dávající najevo regulérní pokračování, se hra v mnoha ohledech odkazovala na skutečnost, že po letech trpělivosti a čekání dojde konečně k návratu ke kořenům a tradičnímu zážitku.

Do jaké míry se rozhodnutí studia nakonec promítne do fanouškovského přijetí, zjistíme v příštím roce. Vydání pro konzole PlayStation 4 a 5 je aktuálně naplánováno na 4. března

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama