petihrovy-sega-update-na-wii-virtual-console
Novinka Pětihrový Sega update na Wii Virtual Console

Pětihrový Sega update na Wii Virtual Console

sleepless.

sleepless.

7. 9. 2007 16:22
Reklama

Dnešní update na Virtual Console službě konzole Wii se nesl zcela ve znamení her od společnosti Sega. Update totiž sestává z rekordní pětice her, přičemž všechny do jedné pochází z konzole Sega Genesis, čili Sega mega Drive. Tak je vezmeme jednu po druhé.

Crack Down (1990) – primárně co-op akce pro dva lidi, kterou lze hrát i v jednom hráči, v níž je úkolem dvojice hlavních postav strategické umisťování bomb na předem vyznačená místa v úrovních. Vedle toho se však hráč musí potýkat s obranným systémem každého levelu, k čemuž používá tradiční sestavu zbraní a bombiček.

Shining in the Darkness (1991) – hodně zajímavý RPG dungeon klasického ražení s tahovými 3D souboji, který se stal základem pro Mega Drive sérii Shining Force, která pak pokračovala dvěma tituly. Jinak je Shining in the Darkness first-person dungeon se spoustou textových dialogů, stále stejnými úkoly, moc zajímavými souboji a poměrně dlouhou výdrží okolo 30 hodin. Neberte to za 800 Wii bodů/8 Euro.

E-SWAT: Cyber Police (1990) – tady se zas vrátíme do žánru čistě akčního. Jde totiž o 2D skákačku-střílečku, v níž hráč jako člen kyber policie čistí ulice města Liberty od veškerého neřádu, hlavně tedy zločinců. Ve hře je k dispozici celkem 15 úrovní, v nichž nechybí bossácí, náboje a občerstvení. V průběhu hry se pak člověk dostane ke speciálnímu kyber obleku, díky němuž získá nějaké ty speciální vlastnosti a dočká se konečně zatýkání/likvidace pořádně vypečených zločinců.

Ghouls 'N Ghosts (1989) – pokračování arkády Ghosts 'N' Goblins, v němž opět účinkuje slavný hrdina Arhur, který bude opět zachraňovat princeznu a bojovat proti silám temnějším než ta nejméně osvětlená část pekla.

Sonic the Hedgehog 3 (1994) – klasický Sonic v 6 zónách, přičemž každá z nich je asi třikrát větší než v předchozím dílem. Kromě klasické singleplayer kampaně hra nabízí i mód pro 2 hráče, časově omezený Time trial mód, bonusové zóny pro nasbírání drahokamů Chaosu a možnost ukládat si po dokončení úrovně pozice.

Všechny výše popsané tituly stojí jako obvykle 800 Wii bodů, což znamená nějakých 8 Euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama