Oznámeno Rocket League Sideswipe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno Rocket League Sideswipe

Oznámeno Rocket League Sideswipe

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 3. 2021 09:20

Mobilní průmysl je dnes už větší jak konzolový a počítačový trh dohromady. Sílu mobilních her si uvědomilo už mnoho velkých západních studií a nově mezi ně zamíří i Psyonix, tvůrci Rocket League, kteří oznamují Rocket League Sideswipe.

Reklama

Hlavní cíl zápasů i hry samotné zůstane stejný – doplazit se s míčem do brány soupeře. Oproti svému vzoru na počítačích a konzolích bude ale mobilní titul vlastně úplně rozdílný. Celý se totiž odehrává z bočního pohledu, hráči tak budou řešit pouze dvě dimenze.

To je samozřejmě pochopitelné rozhodnutí. Ovládání auta v klasickém Rocket League je při pokročilých piruetách složité i na klávesnici, většina profíků tak volí ovladač. Sideswipe ale cílí na ovládání skrze dotykový displej, kde jsou možnosti velmi omezené. I tak má novinka nabídnout pokročilé mechanismy, úpravu aut i rankovací systém. Zápasy mají trvat dvě minuty a soupeřit můžou buď dva, nebo čtyři hráči.

Samozřejmě nesmí chybět ani adrenalinem napumpovaný soundtrack a F2P model. Psyonix plánuje Sideswipe vydat už tento rok, pro Austrálii a Nový Zéland se plánuje limitovaný alpha test skrze Google Play.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama