Opravná aktualizace pro eFootball dorazí 5. listopadu, soustředí se pouze na bugy
i Zdroj: Hrej.cz
eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Novinka Opravná aktualizace pro eFootball dorazí 5. listopadu, soustředí se pouze na bugy

Opravná aktualizace pro eFootball dorazí 5. listopadu, soustředí se pouze na bugy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 11. 2021 12:03

Vydání nové virtuální kopané eFootball, která měla být pro Konami další evolucí série PES, se moc nepovedlo. I když studio vkládalo do titulu velké naděje, kvůli stavu hry se museli vývojáři hráčům omlouvat a přislíbit nápravy. Ty hlavní měly dorazit v říjnu, důležitá aktualizace byla ale odložena.

Reklama

  • Konami oznámilo datum vydání opravné aktualizace pro eFootball
  • Ta dorazí 5. listopadu a soustředí se čistě na opravu bugů

Nyní se dozvídáme přesné datum, kdy opravný patch vyjde. Stane se tak už 5. listopadu, přičemž Konami předem upozorňuje, že aktualizace nepřinese žádný nový obsah – soustředí se totiž pouze na opravu bugů. Zatím ale nemáme k dispozici patch notes, ty dorazí až v den vydání.

Je otázkou, jestli se Konami podaří katastrofální launch ještě zvrátit. Ani při svém vydání si totiž hra nepřipsala žádná zajímavá čísla, maximální počet hráčů se zastavil na 9 tisících, v současnosti je průměr slabých 1200 hráčů denně. Po monitorech a televizích se navíc už nějakou dobu prohání FIFA 22, kterou tolik technických nedostatků netrápí, naopak hráče i kritiky potěšila pozměněnou hratelností.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama