Konami přináší omluvu za stav eFootball. Popel si sype na hlavu s příslibem zásadních oprav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami přináší omluvu za stav eFootball. Popel si sype na hlavu s příslibem zásadních oprav

Konami přináší omluvu za stav eFootball. Popel si sype na hlavu s příslibem zásadních oprav

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 10. 2021 09:40

Stupňující se kritika obklopující eFootball od japonského vydavatelství Konami donutila společnost k oficiální reakci. Ve svém otevřeném dopisu hráčům se vývojářské studio omlouvá za neoptimální stav, ve kterém hra vyšla, načež o druhou šanci s příslibem změn a budoucích oprav.

Reklama

  • Konami vydalo omluvu za podobu eFootball v den vydání
  • Slibuje pravidelnou sérii oprav i zvážení návrhů hráčů

Prohlášení týkající se čtvrtečního vydání nástupce fotbalové série Pro Evolution Soccer reflektuje nejzásadnější palbu hráčů, které hra čelí. „Po vydání eFootball 2022 jsme obdrželi početnou odezvu a sérii žádostí zohledňující herní balanc ve věci rychlosti nahrávek a bránění. Spolu s jejich přijetím bychom chtěli také uznat přítomnost problémů, které uživatelé hlásí ve spojení s cutscénami, animacemi obličejů, pohybem hráčů a chováním míče,“ otevírá svou omluvu Konami. 

Při navazujících slovech o plánovaném řešení situace se již blížíme na pomezí slibů loňského vydání Cyberpunku 2077. Podobně jako CD Projekt Red se i Konami zavazují k opravě svého titulu a zvážení všech komunitních připomínek, jež tento proces uspíší. Postupné rozesílání a vyhodnocování dotazníků začne podle studia už od příštího týdne. Konami si od tohoto prvního kroku slibuje především nasbírání dostatku informací k vydání většího updatu do konce října.

Jak už bylo při našem úvodním informování o prvotní reakci hráčů zmíněno, free-to-play oponent série FIFA dosáhl ihned po vydání na pozici nejhůře hodnoceného titulu na Steamu. Jeho uživatelské přijetí se zde po dvou dnech a téměř 14 tisících recenzích pohybuje na hraně 9 %, čímž spadá do běžně neviděné kategorie extrémně záporného hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama