eFootball 2022 vyjde 30. září. K dispozici bude pouze devět klubů
i Zdroj: Hrej.cz
eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Novinka eFootball 2022 vyjde 30. září. K dispozici bude pouze devět klubů

eFootball 2022 vyjde 30. září. K dispozici bude pouze devět klubů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 9. 2021 09:49

Vydavatelství Konami prozradilo zásadní informaci pro ty, kteří se těší na připravovaný projekt/platformu eFootball. Společnost oznámila datum vydání, které je nyní stanoveno na 30. září, a to společně s pozměněným jménem – eFootball 2022.

Reklama

  • eFootball vyjde 30. září
  • Spousta obsahu ale bude chybět
  • Vývojáři slibují dodání velké části v podzimní aktualizaci

Vydavatel už dříve avizoval, že spousta věcí bude při vydání chybět, tudíž hned předeslal řadu změn a novinek, které se chystají. Při vydání bude dostupných pouhých devět licencovaných klubů a šest stadiónů – to je opravdu tristní číslo i vzhledem k tomu, že hra má ve finální fázi disponovat celkem 600 kluby. Navíc si svůj tým nebudeme moct pořádně přizpůsobit – do podzimní aktualizace totiž nebude fungovat mód Creative Teams. 

Při spuštění budou k dispozici pouze offline zápasy mezi dostupnými mužstvy a meziplatformní multiplayer s předpřipravenými duely. Až později do hry přibydou další, zajímavější herní režimy. Lehce zmatečně působí představený systém měn. I když Konami tvrdilo, že monetizace bude vůči konkurenci úplně jiná a nebude tak agresivní, už teď hovoří o třech měnách – zatímco eFootball Points a GP coins budou herní měny získané hraním, eFootball Coins představuje prémiovou měnu. Samotní fotbalisté pak budou tak trochu po vzoru FUT děleni na „standard“, „featured“ a „legendary“.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama