novy-termin-vydani-ufo-extraterrestrials-v-us
Novinka Nový termín vydání UFO: Extraterrestrials...v US

Nový termín vydání UFO: Extraterrestrials...v US

sleepless.

sleepless.

22. 2. 2007 12:52
Reklama

Letošní jaro je tak nějak ve znamení UFO her. Docela nedávno na trh vtrhl povedený titul UFO: Afterlight a už brzy vyjde konečně, po několika letech vývoje a mnohonásobném posunutí termínu vydání, titul UFO: Extraterrestrials od českého týmu Chaos Concept. Oznámila to dnes vydavatelská společnost Tri Synergy, která hru vydá 16. března 2007 a ne 28. února, jak je uvedeno na oficiální homepage (zřejmě). Ještě než se však příznivci UFO strategií začnou radovat, tak je musíme upozornit na jednu věc.

Výše uvedený termín vydání platí v současné chvíli zřejmě pouze pro severní Ameriku. Je sice možné, že v Evropě, hlavně tedy v ČR, hra vyjde ve stejném termínu, ale vzhledem k absenci jakýchkoli oficiálních informací o českém a evropském vydavateli hry, to není jisté. Nezbývá tedy, než čekat na to, až se konkrétní info o termínu vydání hry v ČR objeví, třeba na oficiálním fóru hry, kde se povaluje spousta zajímavých informací.

Například o tom, že demo UFO: Extraterrestrials je už skoro hotové a podle všeho vyjde ve stejný den, kdy se na trhu objeví hra samotná. Další info se týká budoucích plánů tvůrců z Chaos Concept, kteří podle postu jednoho z tvůrců v tomto threadu, už nyní přemýšlí o pokračování, či spíše datadisku (naše domněnka). Mají prý pro něj připravenu spoustu nového materiálu a jeho vývoj by neměl, při použití nového přístupu k vývoji (zúročení zkušeností s vývojem hry původní), trvat déle než rok. V tuto chvíli bychom však vážně raději získali nějaké konkrétní informace o tom, kdy hra vyjde v Evropě, potažmo v ČR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama