Nové video shrnuje dosavadní příběh hry Elden Ring
i Zdroj: FromSoftware Inc. / Bandai Namco Entertainment
Elden Ring Shadow of the Erdtree Novinka Nové video shrnuje dosavadní příběh hry Elden Ring

Nové video shrnuje dosavadní příběh hry Elden Ring

David Bernard

David Bernard

12. 6. 2024 19:30 1

21. června 2024. Právě toto datum je s největší pravděpodobností zakroužkováno v kalendářích mnoha příznivců náročných her od japonského studia From Software. Za devět dní se dočkáme extrémně očekávaného rozšíření pro Elden Ring s názvem Shadow of the Erdtree. Tvůrci si pro nás nyní přichystali video, které shrnuje dosavadní příběh hry. Pozor na spoilery.

Reklama

  • Nové video rekapituluje příběh hry Elden Ring
  • Pozor na potenciální příběhové spoilery
  • Příběhové rozšíření Shadow of the Erdtree dorazí již 21. června (o půlnoci ze čtvrtka na pátek našeho času)

Pozor, následující řádky a video obsahují potenciální příběhové spoilery ze hry Elden Ring.

Pokud bychom se měli bavit o nejočekávanějších letošních hrách, velmi brzy by řeč přišla na nebývale vyhlížené rozšíření pro hru roku 2022 - Elden Ring. Náročné RPG z dílny japonského vývojářského studia From Software se 21. června 2024 dočká expanze s názvem Shadow of the Erdtree. Tvůrci si pro nás nyní přichystali video, které shrnuje dosavadní příběh hry. Samozřejmostí jsou částečné příběhové spoilery. Pokud jste původní hru ještě nehráli a máte to v plánu, dbejte prosím zvýšené opatrnosti.

Téměř čtyřminutová upoutávka vypráví příběh hry Elden Ring od samých počátků. Elden Ring byl roztříštěn, stejně jako prosperita světa The Lands Between. Úlomky v podobě mocných run se ocitly v rukou polobohů a nastala válka o nadvládu. Z bojů nevzešel žádný vítěz, a tak začala éra bezvládí. Jednoho dne do světa The Lands Between dorazil zpoza mlhy tzv. Tarnished (Poskvrněný). Na své pouti napříč nebezpečným a neznámým světem se setkal s Melinou, se kterou uzavřel úmluvu. Jakožto Poskvrněný jsme se v průběhu naší cesty stávali čím dál mocnějšími a potkali jsme nejednoho nečekaného spojence. To největší dobrodružství nás nicméně stále čeká. Elden Ring Shadow of the Erdtree dorazí již 21. června 2024, a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí.

Podívejte se na záběry z rozšíření pro Elden Ring. Už známe i herní dobu a další detaily
i Zdroj: FromSoftware / Bandai Namco

Podívejte se na záběry z rozšíření pro Elden Ring. Už známe i herní dobu a další detaily

Padlo embargo na dojmy z Shadow of the Erdtree, očekávaného přídavku pro Elden Ring. Podle všeho půjde o pořádnou výzvu.

5. 6. 2024 10:59
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama