DLC Shadow of the Erdtree pro Elden Ring má datum vydání a stylový trailer
i Zdroj: FromSoftware
Elden Ring Novinka DLC Shadow of the Erdtree pro Elden Ring má datum vydání a stylový trailer

DLC Shadow of the Erdtree pro Elden Ring má datum vydání a stylový trailer

Dominik Tománek

Dominik Tománek

21. 2. 2024 16:21

Společnosti Bandai Namco a From Software vydaly debutový trailer k očekávanému rozšíření Shadow of the Erdtree do Elden Ring. Odhalilo se i datum vydání.

Reklama

  • DLC vyjde 21. června a přinese nové nepřátele, lokace a zbraně
  • Trailer odhalil i Miquella, entitu, kterou hráči znají z původní hry

Po mnoha měsících spekulací FromSoftware na Twitteru oznámili, že první herní trailer ke hře Elden Ring: Shadow of the Erdtree se objeví už dnes. Fanoušci se tak dočkali nejen prvních záběrů z chystaného DLC, ale i finálního data vydání, které je stanoveno na 21. června 2024. V ukázce se mimo jiné objevil bratr jednoho z nejnenáviděnějších bossů původní hry. Souboj s Malenií leží mnoha hráčům v žaludků i pár let po vydání a je brán jako jeden z nejtěžších boss fightů ze všech souls her od FromSoftware. A právě Shadow of the Erdtree se na scénu dostane její bratr Miquella, který je podle loru ještě o dost silnější než Malanie. 

Shadow of the Erdtree je prvním velkým DLC pro Elden Ring po bezplatné aktualizaci Colosseum z roku 2022, která hráčům umožnila bojovat ve velkých arénách rozesetých po místním světě. Nadcházející DLC má cenovku nastavenou na 949 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama