Nové hry od Bethesdy mohou být exkluzivní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové hry od Bethesdy mohou být exkluzivní

Nové hry od Bethesdy mohou být exkluzivní

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 3. 2021 17:40

Včera jsme vás informovali o schválení akvizice mezi Microsoftem a společností ZeniMax. Obchod ve stejný den posvětila nejen Evropská unie, respektive její orgán pro zdravou soutěž a monopol, ale také Komise pro kontrolu cenných papírů Spojených států. Microsoft tak na nic nečeká a ZeniMax už oficiálně vítá mezi svými studii.

Reklama

Xbox potvrzuje přijetí všech studií s tím, že po oficiálním uzavření mohou vývojáři začít konečně spolupracovat. „Je to další krok v budování vedoucího týmu studií a zároveň závazek naší Xbox komunitě. S přidáním kreativních týmů Bethesdy by hráči měli vědět, že konzole Xbox, PC a Game Pass bude to nejlepší místo pro hraní her od Bethesdy, včetně některých nových her, které budou v budoucnu exkluzivní pro Xbox a PC hráče.“

Phil Spencer, ředitel divize Xbox, tím potvrzuje, že některé z budoucích titulů Bethesdy a možná i dalších studií budou exkluzivní pro ekosystém Microsoftu. Novinky ohledně vzájemné spolupráce se máme dozvědět v průběhu tohoto roku, už tento týden se ale dočkáme oznámení dalších her od Bethesdy, které zamíří do Xbox Game Pass.

We've always been fans, but now we're family.

Welcome to Team Xbox, @bethesda : https://t.co/wzgWm20Ndppic.twitter.com/4f6MprUeXn

— Xbox (@Xbox) March 9, 2021

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama