Nové brýle PlayStation VR2 v úsměvné reklamě propaguje Ozzy Osbourne
i Zdroj: Sony / PlayStation
Kuriozity Horizon Call of the Mountain Novinka Nové brýle PlayStation VR2 v úsměvné reklamě propaguje Ozzy Osbourne

Nové brýle PlayStation VR2 v úsměvné reklamě propaguje Ozzy Osbourne

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 2. 2023 08:47

Společnosti Sony a PlayStation mají ve zvyku k propagaci svých novinek zvát velmi zvučná jména. Při vydání God of War Ragnarök jsme se tak bavili u skečů s Benem Stillerem a LeBronem Jamesem. Nyní přišly na řadu brýle pro virtuální realitu PlayStation VR2, které si v reklamě nasadil na hlavu legendární hudebník Ozzy Osbourne.

Reklama

  • V reklamě na PlayStation VR2 se objevil Ozzy Osbourne
  • Slavný zpěvák hraje Horizon Call of the Mountain a hádá se s manželkou

V krátkém reklamním spotu Ozzyho jeho manželka Sharon vyzývá, aby jí pomohl s balením kufrů. Bývalý zpěvák kapely Black Sabbath ale trvá na tom, že si nejdřív musí skrz PS VR2 pořádně zahrát Horizon Call of the Mountain. Na konci reklamy humorně poznamenává, že se mu Stormbird pokusil ukousnout hlavu (jde o narážku na bláznivý kousek v podobě ukousnutí hlavy netopýrovi, který Osbourne předvedl v roce 1982). Na ten Sharon reaguje prohlášením, že “se zas***ej Stormbird musí postavit do fronty”.

Kampaň tedy ukazuje, že si ze sebe umí hudebník udělat legraci. V poslední době mu přitom zřejmě zrovna do smíchu nebylo. Na začátku února totiž zrušil už několik let plánované a odkládané turné po Evropě. V rámci něj měl zahrát i v Praze, Osbourna ale trápí zdraví. Dle jeho slov má sice v pořádku hlas, ale kvůli nehodě před několika lety bojuje s problémy s páteří, které mu znemožňují intenzivnější cestování. Reálně hrozí i to, že už se na turné nikdy nevrátí.

V České republice zahrál celkem šestkrát, poprvé už v roce 1995. Aktivně tvoří hudbu, původně v Black Sabbath, později sólově, od roku 1970.

Headset PlayStation VR2 jsme si vyzkoušeli na vlastní kůži i my. Vy tuto příležitost dostanete zítra, kdy oficiálně zamíří na trh.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama