Z tohoto traileru jde hrůza! Resident Evil Village pro PlayStation VR2 dorazí už za pár dní
i Zdroj: Capcom / Village press kit
Resident Evil Village Novinka Z tohoto traileru jde hrůza! Resident Evil Village pro PlayStation VR2 dorazí už za pár dní

Z tohoto traileru jde hrůza! Resident Evil Village pro PlayStation VR2 dorazí už za pár dní

Jakub Fišer

Jakub Fišer

15. 2. 2023 09:55

Resident Evil Village ve VR provedení zamíří na konzole PlayStation 5 jako bezplatný update již za několik málo dní, konkrétně 22. února. Capcom nyní vydal gameplay trailer, který poměrně věrně přenáší hrůzu, která na hráče ve vesnici a přilehlém okolí čeká.

Reklama

  • Resident Evil Village zamíří již za pár dní do virtuální reality
  • Pro majitele PS VR2 dorazí VR režim do hry jako bezplatný upgrade
  • Stane se tak již 22. února, kdy přibude také bezplatné demo

Epizoda Village herní série Resident Evil patří dozajista k těm lepším dílům a skvěle navazuje na sedmý díl Biohazard. Nabízí unikátní fúzi akční adventury a nefalšovaného hororu. Jak vývojáři slíbili již dříve, hru si budete moci projít ještě jednou, ale ne s DualSensem, nýbrž s headsetem PlayStation VR2.

Nyní Capcom vypustil pravděpodobně jeden z posledních trailerů. Ukazuje gameplay záběry z virtuální reality východoevropské vesnice, kde se Resident Evil 8 odehrává. Zážitek ze hry bude umocněn, tísnivá atmosféra znásobena a zážitek mnohonásobně imerzivnější.

Pro všechny majitele PS VR2 bude režim virtuální reality pro Village bezplatným updatem původní hry. Vychází 22. února, ve stejný den si také budete moci vyzkoušet demoverzi, pakliže jste ještě Village nehráli ani bez VR.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama