Nová ukázka představuje střílení brokovnicí  v projektu ILL, ten nově běží na Unreal Engine 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová ukázka představuje střílení brokovnicí  v projektu ILL, ten nově běží na Unreal Engine 5

Nová ukázka představuje střílení brokovnicí  v projektu ILL, ten nově běží na Unreal Engine 5

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 12. 2021 15:02

Nezávislé studio Team CLOUT připravilo další ukázku svého hororového projektu ILL. Ten jsme poprvé viděli už před několika měsíci, první záběry nám vyrazily dech, tehdy šlo ale jen o velmi hrubý koncept toho, jak by hra měla vypadat. Nové záběry už jsou o něco uvěřitelnější, hru navíc tým nově vyvíjí v Unreal Engine páté generace.

Reklama

  • Nové video ukazuje gameplay z projektu ILL
  • Hororový projekt nově vzniká v Unreal Engine 5

O hře jako takové toho příliš nevíme, respektive je velmi obtížné získat konkrétní informace. Dle informací na Patreonu projektu nyní hru vyvíjí celkem 8 vývojářů na plný úvazek s podporou externích tvůrců. Přechod na Unreal Engine 5 prý proběhl velmi hladce a hra nyní vypadá ještě lépe než kdy dříve. Autoři v pár bodech slibují vtahující grafiku s drsným designem, propracovaný fyzikální model (ten se snaží patřičně demonstrovat v trailerech) s ustřelováním končetin a jednoduše pochopitelný příběh bez duchařských klišé.

První zmínky o projektu ILL se objevily na začátku letošního roku. Velmi vyčištěné záběry ale působily spíše jako koncept atmosféry a prostředí, silně inspirované například sérií Resident Evil.  Zájem samozřejmě vzbouzel i úchvatný a zároveň velmi odpudivý design monster a mutantů. Část záběrů, konkrétně ten s autonehodou, se objevuje i v aktuálním traileru. Ten se mimochodem jako první objevil na oficiálním youtubovém kanálu autorů, dosud videa vycházela na různorodých malých účtech fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama