PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka Nová mapa pro PUBG vyjde už příští týden. Přinese nové předměty i slanění ze střech budov

Nová mapa pro PUBG vyjde už příští týden. Přinese nové předměty i slanění ze střech budov

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 7. 2022 08:55

PUGB Battlegrounds vydávané pod společností Krafton upozorňuje na brzké uvedení Destonu. Devátá mapa, jež byla studiem PUBG Corporation představena pod označením Kiki na začátku roku, převede boj do vertikální roviny velkoměsta.

Reklama

  • PUBG přivítá už zanedlouho novou mapu Deston 
  • Na PC dorazí 13. července a konzole 21. července
  • Mapa přinese brokovnici O12, vznášedlo, lanový nástroj pro přesun ke střechám budov a diverzitu míst

Update s rozsáhlou městskou zástavbou dorazí na různé platformy s odstupem jednoho týdne. Na PC se objeví už 13. července, zatímco na konzolích až později 21. července. Už delší dobu víme, že Deston na svých 8 kilometrech čtverečních zahrne vedle tradičních ulic i celou řádku unikátních míst. Uveďme, že jde např. o zatopené centrum města, okolní bažiny, pobřeží nebo výškové budovy.

Devátá mapa též zamíchává hratelností. Vedle několika nových předmětů, jako je rychlopalná brokovnice O12, obnáší i vznášedla nebo Ascender – lezecký nástroj, jenž po vzoru konkurenčního Warzone umožňuje přesun mezi po stranách budov ve vertikálním směru. Nezbývá než dodat, že mapu najdete režimech: Solo, Duos, Squad TPP i FPP.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama