Nová krev pro PlayStation. Sony představilo nástupce Jima Ryana
i Zdroj: Sony
Novinka Nová krev pro PlayStation. Sony představilo nástupce Jima Ryana

Nová krev pro PlayStation. Sony představilo nástupce Jima Ryana

David Bernard

David Bernard

14. 5. 2024 15:00

Již 1. června 2024 do křesel generálních ředitelů PlayStation usednou hned dva nástupci Jima Ryana, který svůj post opustil začátkem letošního roku. Hermen Hulst a Hideaki Nišino budou podřízeni aktuálnímu předsedovi japonské společnosti Sony Interactive Entertainment, Hiroki Totokimu.

Reklama

  • Sony představilo nástupce Jima Ryana
  • Do křesel generálních ředitelů usednou Hermen Hulst a Hideaki Nišino
  • Podřízeni budou předsedovi japonské společnosti Sony Interactive Entertainment, Hiroki Totokimu
  • Dva noví CEO započnou svoji cestu k datu 1. června 2024

Vedení PlayStation obohatí nová jména. Jima Ryana nahradí v roli generálního ředitele rovnou dva zaměstnanci, a to Hermen Hulst a Hideaki Nišino, kteří tak byli povýšeni ze svých předchozích pozic. Hermen Hulst dosud zastával roli vedoucího PlayStation Studios. Ještě před působením v PlayStation spoluzaložil herní studio Guerrilla Games, které nám přineslo například sérii Horizon. Nyní povede skupinu Studio Business Group, která bude dohlížet na first party studia a úsilí společnosti v ostatních médiích, jakými jsou například filmy a televize.

Hideaki Nišino, který dříve působil jako viceprezident tzv. Platform Experiences, povede skupinu Platform Business Group, která se stará o hardware, příslušenství, PSN, vydavatele třetích stran a nezávislé producenty. Hulst i Nišino budou podřízeni aktuálnímu předsedovi japonské společnosti Sony Interactive Entertainment, Hiroki Totokimu, který post generálního ředitele zastává od začátku letošního roku, tedy od okamžiku, kdy z pozice odstoupil Jim Ryan. Dva noví CEO započnou svoji cestu k datu 1. června 2024.

Jim Ryan opouští pozici šéfa PlayStationu. Pro Sony pracoval 30 let
i Zdroj: Sony

Jim Ryan opouští pozici šéfa PlayStationu. Pro Sony pracoval 30 let

Společnost Sony přichází o důležitou osobnost. Jim Ryan se rozhodl, že je načase sundat nohu z plynu, v příštím roce opustí…

28. 9. 2023 11:15
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama