Nová Among Us mapa dorazí na konci března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Among Us mapa dorazí na konci března

Nová Among Us mapa dorazí na konci března

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 3. 2021 14:28

Tvůrci Among Us si v minulém roce zažili mnoho. Studio Innersloth se během několika měsíců stalo jedním z nejznámějších v herním průmyslu a jejich Among Us se dle neoficiálních statistik stalo i díky mobilní verzi zdarma nejhranější hrou na světě. Od té doby ale do hry nepřišly žádné velké aktualizace, což by se mělo v březnu změnit.

Reklama

V novém blogovém příspěvku tvůrci vysvětlují, co se vlastně za poslední měsíce dělo a proč vydání aktualizace trvá tak dlouho. Důvodů je hned několik, ten hlavní je, že původně tříčlenný tým považoval hru za hotovou a přesunul se na vývoj dalších projektů. Blesková popularita je tedy překvapila. Kromě samotných aktualizací se tak tým soustředil na změnu pracovního stylu, najal další dva zaměstnance a zejména řešil problémy s hackery, servery, padělaným merchandise i několikahodinové meetingy.

Nakonec se ale vše vyřešilo a na konci března se fanoušci Among Us dočkají největší mapy vůbec. Airship nabídne spoustu novinek, o kterých se dozvíme později. Pokud si chcete přečíst celé vyjádření vývojářů, zamiřte na oficiální stránky.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama