Nová aktualizace American Truck Simulator předělává Kalifornii a přináší řadu novinek
i Zdroj: SCS Software
American Truck Simulator Novinka Nová aktualizace American Truck Simulator předělává Kalifornii a přináší řadu novinek

Nová aktualizace American Truck Simulator předělává Kalifornii a přináší řadu novinek

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 5. 2022 17:06

Do českého American Truck Simulatoru zamířila pořádně tučná aktualizace s označením 1.44. Ta přináší především přepracovanou mapu jednoho z původních států, Kalifornie. Vedle toho ale studio SCS Software zapracovalo na spoustě větších či menších novinek.

Reklama


Přepracovaná Kalifornie vešla do druhé fáze, ve které se autoři zaměřili na města Eureka, Ukiah, Sacramento, Redding a Truckee. V souvislosti s novým plánováním sítě ale museli úplně odstranit město San Rafael. Místo něj hodlají v třetí fázi prací přinést úplně nové a výrazně důležitější město. Ve světě se také objevují nové zastávky, nová flora, předměty i nové vylepšené textury.

Mezi největší hratelnostní novinky patří implementování takzvaných “mod refundů”. Ty počítají s instalací a odinstalací modifikací, při které se hráčům znepřístupní některé dražší úpravy vozu. Hra nově umí rozpoznat, jakou hodnotu zakoupené předměty třetích stran měly, a po odstranění je hráči proplatí. American Truck Simulator také nově ikonkou indikuje, zda je předmět v obchodě tovární, oficiálně licencovaný, tuningový, nebo nerozpoznatelný (například stažený).

Na mapě se nově zapisují i neoznačené silnice, které můžete při průzkumu světa potkat. V GPS se pak objeví ve formě přerušované čáry. Tyto cesty se nicméně nepočítají do celkového procentuálního průzkumu mapy. 

American Truck Simulator vyrazí do Wyomingu už za několik dní
i Zdroj: Hrej.cz

American Truck Simulator vyrazí do Wyomingu už za několik dní

S plynem na podlaze a pohledem do dáli. Vývojáři z SCS Software pokračují v opečovávání svých truckovým sériím, a to ať už…

29. 8. 2021 07:40
1

Další novinky se týkají vylepšení force feedbacku například při prokluzu kol u nedotáčivých trucků, nového chytrého sekvenčního řazení, které umí při přeřazení přeskočit několik rychlostních stupňů v závislosti na aktuálním zatížení a točivém momentu, nebo horizontálního zámku kamery. Ten dokáže “zamknout” pohled na horizont před čelním sklem, což má za následek realističtější pocit z řízení na hrbolatější cestě. Přibyla také funkce nastavení výšky zavěšení.

Do nabídky vlastněných přívěsů přibyly další typy se sníženou podlážkou, vhodné pro těžší náklady. Naopak uvnitř se rozšířil katalog interiérů Freightliner Cascadia. Fanoušci nadměrných nákladů si také užijí pár nových tras.

Kromě aktualizace se do hry v současnosti blíží rozšíření se státem Texas.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama