American Truck Simulator vyrazí do Wyomingu už za několik dní
i Zdroj: Hrej.cz
American Truck Simulator Novinka American Truck Simulator vyrazí do Wyomingu už za několik dní

American Truck Simulator vyrazí do Wyomingu už za několik dní

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 8. 2021 07:40 1

S plynem na podlaze a pohledem do dáli. Vývojáři z SCS Software pokračují v opečovávání svých truckovým sériím, a to ať už hovoříme o evropské či americké variantě. Právě druhá zmíněná se pochlubí už přespříští týden dalším DLC, jež nás nezanese nikam jinam než do hornatého terénu nejméně osídleného státu USA, Wyomingu.

Reklama


Po loňské návštěvě Colorada a Idaha se řidiči vydají do jejich společného příhraničního souseda 7 září. Wyoming představuje v životním cyklu American Truck Simulator už desátou příležitost k navštívení lokací formou placeného dodatku, přičemž ta jedenáctá, dosud nedoplněná datem vydání, nás vezme do míle vzdáleného Texasu. Jak už ale jeho nezměrná rozloha, napovídá, vývojáři se při jeho zpracování značně zapotí, a na zprávu o jeho vydání si tak s jistotou ještě nějakou dobu počkáme.

Abychom však neodbíhali od blížícího se Wyomingu, jeho dvacetiminutová ukázka, či spíše ukázka nerušeného průjezdu jeho liduprázdnými silnicemi byla studiem uvolněna už v polovině měsíce. Samotné vydání bude navíc přímo 7. září uvozovat další, tentokrát živě přenášené video, během něhož spatříme několik významných osob, které se na vývoji podílely. Začátek streamu připadá na 16. hodinu našeho času, a to skrze Twitch a YouTube studia. V jeho rámci je mimo povídání vývojářů a doprovodného hraní v plánu i několik menších překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama