Nordisk Games kupuje tvůrce The Quarry, studio Supermassive Games
i Zdroj: GGTalks
Novinka Nordisk Games kupuje tvůrce The Quarry, studio Supermassive Games

Nordisk Games kupuje tvůrce The Quarry, studio Supermassive Games

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 7. 2022 12:33 1

Dánská firma Nordisk Games, která vlastní například Avalanche Studios Group či Nitro Games, plně odkupuje britské vývojáře ze Supermassive Games. Firma se sídlem v Kodani odkoupila v minulém roce necelou třetinu akcií, nově oznámená akvizice ale dává fondu Nordisk celkovou kontrolu.

Reklama

  • Dánské Nordisk Games kupuje Supermassive Games
  • Výše akvizice nebyla oznámena

„Od poslední investice Nordisk Games do Supermassive Games uběhl lehce přes rok. Za tuto dobu jsme zjistili, že s Mikkelem Weiderem, ředitelem Nordisk Games, sdílíme řadu důležitých hodnot a názorů… Díky této pozitivní zkušenosti nebylo těžké se rozhodovat, když nám Nordisk Games nabídlo zvýšení jejich investice. Pro Supermassive Games máme ambiciózní plán na růst a vlastnictví ze strany Nordisk Games to pouze podpoří. Těším se na to, kam nás zabezpečení díky tomuto partnerství a expertíza Nordisk Games zavede,“ tvrdí ředitel Supermassive Pete Samuels.

V tuto chvíli mají vývojáři za sebou nedávné vydání The Quarry, které nedopadlo vůbec špatně, a na vydání se v letošním roce chystá také další díl The Dark Pictures s podtitulem The Devil in Me.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama