Supermassive Games ukazuje třicet minut z The Quarry, hra zaujme především detailními obličeji postav
i Zdroj: Youtube - IGN
The Quarry Novinka Supermassive Games ukazuje třicet minut z The Quarry, hra zaujme především detailními obličeji postav

Supermassive Games ukazuje třicet minut z The Quarry, hra zaujme především detailními obličeji postav

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 4. 2022 12:56

Není to tak dávno, co nám vývojáři z Supermassive Games představili svůj nový titul The Quarry. Ten se od série Dark Pictures dost liší, a to především v tom, že příběhem alespoň na první pohled nepřinese nic převratného. Chce nalákat především na hororovou atmosféru a zajímavou hratelnost. Zároveň jde o nástupce Until Dawn – tedy pokud jste měli rádi tento titul, dost možná bude The Quarry právě pro vás.

Reklama

  • Vývojáři stojící za sérií Dark Pictures ukazují třicet minut z The Quarry
  • Hra vypadá graficky velice dobře, opět bude závislá na quick-time eventech
  • Velkou roli zde hrají i volby v rozhovorech 

Abyste si dokázali o hře udělat ještě lepší obrázek, zveřejnili vývojáři ve spolupráci s magazínem IGN třicet minut ze hry. Dostává se nám pohled na příjezd skupiny instruktorů, zároveň se můžeme podívat na záběry hratelnosti. Můžeme se tak přesvědčit, že hra bude opět z velké části závislá na quick-time eventech.

Samozřejmostí jsou různé možnosti v rozhovorech či informace o tom, jak se kdo cítí. Ani grafika nevypadá vůbec špatně, a to především díky pokročilé technologii zachytávání obličejů a jejich mimiky. Snad se další projet tvůrců Dark Pictures podaří v a červnu se budeme pořádně bát.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama