Nintendo naplno vstupuje do letošního roku. Další ze svých Directů odvysílá již tuto středu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo naplno vstupuje do letošního roku. Další ze svých Directů odvysílá již tuto středu

Nintendo naplno vstupuje do letošního roku. Další ze svých Directů odvysílá již tuto středu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 2. 2022 16:25

Majitelé Switche se nového Nintendo Directu dočkají už během středečního večera. První oficiální prezentace Nintenda spadající do letošního roku přichází téměř čtvrt roku po posledním zářijovém Directu. Svou stopáží atakuje 40 minut.

Reklama

  • Nintendo naplánovala 40minutový Direct na 9.2 od 23:00
  • Bude soustředěn na herní nabídku první půlky letošního roku

Začátek zítřejšího přenosu byl z našeho pohledu stanoven na 23:00. Páteří akce je první půlrok 2022. To znamená, že hlavní jádro tvoří hry, jež mají vyjít ještě před koncem léta, ale také to, že se zde mohou výjimečně objevit i hry vzdálenějšího data. Nintendo tuto ve svém oznámení připouští, když se zmiňuje o převážném soustředění se na hry první poloviny letošního roku.

Z her, na něž Nintendo ve spojitosti s rokem 2022 již dříve lákalo, a které se na Directu tudíž mohou objevit, lze mimo dalších vypíchnout Splatoon 3, Advance Wars 1+2, Kirby and the Forgotten Land, Bayonetta 3 či pokračování pro Zelda: Breath of the Wild. Zavírat oči ale není moudré ani před značkou Metroid, jejíž fandové po loňském úspěchu Dreadu nedočkavě vyhlíží novou hru (či alespoň návrat trilogie Metroid Prime). Nezbývá než doufat, že se alespoň jedno z přání konečně vyplní.

Nintendo údajně připravuje pokračování 1-2-Switch, vyjít by mohlo ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz

Nintendo údajně připravuje pokračování 1-2-Switch, vyjít by mohlo ještě letos

Možná si ještě vzpomenete na 1-2-Switch, kolekci úsměvných miniher, které doprovodily Nintendo Switch na pulty obchodů. Asi…

8. 2. 2022 08:00

Ze spekulace, která se k nám dostala nově, se dále zdá, že letošní rok dojde jak na oznámení, tak i vydání nástupce 1-2-Switch. Mimo pokračování tohoto titulu, který s konzolí startoval, je ale nasnadě čekat i pokračující rozšiřování katalogu zpětně kompatibilních her ze systémů N64, Sega Genesis a Sega Mega Drive.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama