Nintendo Labo zřejmě skončí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo Labo zřejmě skončí

Nintendo Labo zřejmě skončí

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 4. 2021 09:50

Kartované periferie pro přenosnou konzoli Nintendo Switch nejspíše definitivně skončí. První náznak možného konce herních stavebnic nabídlo zrušení oficiální webové prezentace produktu v Severní Americe. Druhý pak souhlasná slova několika insiderů.

Reklama

  • Nintendo pravděpodobně končí s Nintendo Labo
  • Ve prospěch zrušení hovoří důvěryhodní insideři i ukončení oficiální distribuce v Severní Americe

Produktová stránka severoamerické mutace webu odkazuje v tento moment pouze na doplňující set Nintendo Labo VR. Zbylá část sortimentu není v oficiální distribuci dostupná, byť je i nadále nabízená v obchodech třetích stran.

S přechodem na evropské území je situace mírně odlišná. Ačkoli britská mutace obchodu sortiment dále nabízí, všechna zde prezentovaná příslušenství jsou aktuálně nedostupná. Jako důvod je uváděn nedostatek kusů.

Svůj pohled na věc nabídla například i důvěryhodná insiderka Emily Rogers, která na dotaz jednoho z uživatelů reagovala následovně: „Myslím, že je pro tuto chvíli bezpečné prohlásit, že s Nintendo Labo do budoucna počítat nemůžeme.“ Spolu s tímto tvrzením přiložila také zprávu, že odchodu kartonové periferie má ze strany výrobce předcházet menší oznámení.

Stavebnice Nintenda, se kterou japonská společnost vyrukovala v roce 2018, zaznamenala koncem téhož roku pouze 1 milion prodaných setů. Od této chvíle nebyla prodejní čísla blíže komunikována. Je však nutné poznamenat, že se jedná o produkt cílený na specifické publikum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama