Ničte města! Skylines dostane katastrofy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ničte města! Skylines dostane katastrofy

Ničte města! Skylines dostane katastrofy

David Rozsíval

David Rozsíval

18. 8. 2016 14:05 3
Reklama

Jestli něco v Cities: Skylines hráči postrádali, byla to možnost nebohé obyvatele svého města rozdrtit na prach s pomocí přírodních katastrof. Jejich tužby se naplňují s novým rozšířením, nazvaným lakonicky Natural Disasters, které dnes finští tvůrci z Colossal Order představili.

Pro pohromy se doposud museli budovatelé obracet k podařeným modifikacím, jako je například Fire Spread nebo Tsunami Disaster, ale teprve v novém rozšíření zasypou vaše města meteority, budovy se rozechvějí zemětřesením a plameny naplno zachvátí pečlivě budované obytné čtvrti.

Pro hráče to znamená především nutnost připravit se na krizové scénáře a věnovat pozornost poplašným hlášením a požadavkům na evakuace. Kromě katastrof a nástrojů k jejich řešení přináší Natural Disasters také nový režim scénářů, který umožní vytvářet výzvy pro další hráče a sdílet je skrze službu Steam Workshop. Příjemnou drobnost pak představuje možnost poslouchat místní rádio, kde naleznete několik hudebních stanic. Maskot hry, pták Chirper, navíc dostane nové čepice, dodávají tvůrci.

PC Gamer uvádí, že by rozšíření mělo vyjít někdy v průběhu letošní zimy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama