Co si na mobilu zahrát tento víkend? Simulátor prezidenta nebo snovou hříčku MIRAI
i Zdroj: mahbubhasan2550 / Pixabay
Mobilní hraní This Is the President Novinka Co si na mobilu zahrát tento víkend? Simulátor prezidenta nebo snovou hříčku MIRAI

Co si na mobilu zahrát tento víkend? Simulátor prezidenta nebo snovou hříčku MIRAI

Jakub Fišer

Jakub Fišer

13. 5. 2022 18:41

I tento týden dorazilo na smartphony a tablety několik nových her, o pár z nich jsme dokonce informovali v minulých dnech. Jaké novinky z odvětví her na mobilní zařízení by vám neměly uniknout a vyzkoušet je můžete rovnou tento víkend?

Reklama

  • O This is the President jsme již informovali, v novém simulátoru si zahrajete na šéfa světové demokracie
  • MIRAI je unikátní fúze žánrů logické adventury, strategie a tak trochu i stealth akce
  • Simulátor prezidenta je dostupný i na Steamu, MIRAI za necelou stovku jen na Androidu a iOS

This is the President

Pro fanoušky seriálu House of Cards naprostá povinnost. V This is the President se zhostíte role kandidáta na prezidenta USA, uspějete a začnete úřadovat. Hra má vcelku spletitý příběh, nejde tedy o sandboxový simulátor v pravém slova smyslu. Do hry se budou muset vložit intriky, lobbisté a nečisté praktiky vrcholné politiky. Nutno navíc podotknout, že ani vy, jakožto hlavní protagonista hry, nemáte zrovna “čisté ruce”.

Co si na mobilu zahrát tento víkend? Simulátor prezidenta nebo snovou hříčku MIRAI
i Zdroj: Steam / THQ Nordic

O titulu jsme již informovali a podle traileru i prvních obrázků ze hry vypadá velmi zajímavě. V každém případě jde o velký videoherní počin, který je k mání kromě mobilních platforem i na Steamu. V Google Play vás vyjde na 259,99 Kč, v Apple App Store 249 Kč.

Mirai

Oproti pragmatismem a místy až nepříjemně věrnou realitou u This is the President je MIRAI skoro jako zjevení. Jde totiž o snovou hříčku, která se vůbec neodehrává v naší realitě. Hra nabízí nápadité hádanky a puzzly, logické minihry a stealth pasáže, ve kterých vám může jít o život; i když je to jenom ve snu.

V titulním traileru nás potěšila hudba a také grafická stránka, která je extrémně minimalistická a pro většinu “dobře stravitelná”. MIRAI pořídíte na Google Play i v obchodě App Store za shodných 79 korun včetně DPH.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama