Co se stalo s Plants vs. Zombies 3 – Kdy hra vyjde a jaké novinky přinese?
i Zdroj: Electronic Arts
Mobilní hraní Plants vs. Zombies 3 Novinka Co se stalo s Plants vs. Zombies 3 – Kdy hra vyjde a jaké novinky přinese?

Co se stalo s Plants vs. Zombies 3 – Kdy hra vyjde a jaké novinky přinese?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

9. 5. 2022 10:37

Situace kolem třetího dílu mobilní tower-defense legendy Plants vs. Zombies dokonale ukazuje, jak může být složité vydat hru na telefony. První zmínka o novém pokračování se objevila již v roce 2019. Od té doby je ale ticho po pěšině. Jak to vypadá s vývojem Plants vs. Zombies 3 na jaře roku 2022?

Reklama

  • Práci na novém PvZ 3 oznámilo EA již v roce 2019
  • Hru postupně v letech 2020 a 2021 pustilo do uzavřeného testování
  • Poslední se odehrálo minulý měsíc, datum plnohodnotného vydání však stále neznáme

Pokud patříte k milovníkům série Plants vs. Zombies, čekáte zřejmě na třetí pokračování mobilního tower-defense hitu jako na smilování. Žel bohu, studio Electronic Arts, které za hrou stojí, poskytuje svým fanouškům jen velmi málo informací.

Dle dostupných zpráv víme, že v roce 2019 započal vývoj a ještě v témže roce byla hra zpřístupněna v rámci testování pro některé uživatele z USA a Kanady. V únoru 2020 pak byl titul znovu vpuštěn do pre-alfa testování, tentokrát pro hráče z Indonésie, Filipín a Rumunska.

Co se stalo s Plants vs. Zombies 3 – Kdy hra vyjde a jaké novinky přinese?
i Zdroj: Electronic Arts

Po osmi měsících, konkrétně v říjnu 2020, bylo testování ve vybraných zemích ukončeno a EA potvrdilo, že na hře je ještě hodně práce. V září 2021, tedy o rok později, byl pak spuštěn nový test, a sice pro zájemce z Austrálie a Filipín. I ten po čase skončil a v tuto chvíli poslední test se rozběhl letos v dubnu, kdy si mohli vybraní fanoušci vyzkoušet hru na území Austrálie, Filipín a také Holandska.

Hra se tak nachází ve verzi 4.0.27, přičemž nelze jednoznačně potvrdit, zdali jde o poslední předběžnou verzi a po ní již bude následovat oficiální datum plnohodnotného vydání, či bude-li pokračovat testování, ale kupříkladu ve formě veřejné beta verze.

Nejnovější počin Plants vs. Zombies 3 by měl každopádně nabídnout celou plejádu dříve známých rostlin a zombíků, ale také úplně nové tváře a hlavně příběhovou linku. Těšit se jistě můžeme na vylepšenou grafiku i nové minihry, které ještě osvěží hratelnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama