Neonová arkáda Space Heist vypadá jako Beat Saber, hraje se ale jinak
i Zdroj: Google Play / Upstairs
Mobilní hraní Novinka Neonová arkáda Space Heist vypadá jako Beat Saber, hraje se ale jinak

Neonová arkáda Space Heist vypadá jako Beat Saber, hraje se ale jinak

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 6. 2022 14:00

Když se řekne vesmírná arkáda, mnoho z vás si nejspíš představí Space Invaders ze starých automatů, nebo oblíbenou scénu ze Saints Row 4. Přesně těmto žánrům se snaží přiblížit nový mobilní titul Space Heist.

Reklama

  • Space Heist je novinka s vesmírnou arkádovou tematikou
  • Pomocí unikátního rotujícího tunelu utíkáte před vesmírnou policií
  • Hra připomínající Beat Saber je zdarma na Android i iOS / iPadOS

Vyvíjí ho studio Upstairs a příběhově hra pojednává o vesmírné loupeži, ze které se snažíte uniknout. Protože, jak už to tak bývá, nejlepší částí loupeže je únik. A ačkoliv vzhledem a zpracováním hra může připomínat známý český Beat Saber pro VR, ovládá se úplně jinak.

Ve 12stěnném tunelu se pohybujete výhradně po kontrastních plochách. Pokud zabrousíte na povrch v barvě vaší lodi (tedy ne ten kontrastní), nezemřete, ale vaše rychlost se zpomalí. Pokud budete zpomalovat dál, může se stát, že vybouchnete a hra skončí.

Kromě samotného jednoduchého a vcelku lákavého herního mechanismu vývojáři lákají také na možnost úpravy vlastní lodi. Rovněž jednotlivé levely mají být nápadité a nabízet rozličné překážky v cestě. Pokud máte rádi high-score, potěší vás i tabulka nejlepších hráčů, kde můžete sledovat váš pokrok.

Mobilní hra Space Heist je již dostupná na Android a také iPhony a iPady. K mání je zdarma a obsahuje reklamy, tedy nejspíš i jistou formu mikrotransakcí. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama