Některé hodinky s motivem Starfieldu po několika týdnech přestávají fungovat
i Zdroj: Bethesda / Microsoft
Starfield Novinka Některé hodinky s motivem Starfieldu po několika týdnech přestávají fungovat

Některé hodinky s motivem Starfieldu po několika týdnech přestávají fungovat

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 10. 2023 09:00 8

Pokud se zajímáte o videoherní artefakty, pak si vzpomenete na hodinky, které byly součástí sběratelské edice Starfieldu. Někteří majitelé nyní hlásí, že přestávají fungovat.

Reklama

  • Hráči si stěžují na problémy s hodinkami ze sběratelské edice hry Starfield
  • Problémy spočívají v častých updatech firmwaru, neustálém scrollování a fungování bluetooth
  • Některé hodinky po několika týdnech nelze zapnout
  • Bethesda se snaží vadné kusy vyměnit

Svědectví se objevují na Redditu. Na problémy narazil například uživatel s přezdívkou Torvin. Hodinky celých pět týdnů fungovaly bez problémů, pak se ale rozbily po připojení na nabíječku. Torvin je sice zkoušel oživit dle oficiálních instrukcí, už je však nedokázal probudit k životu.

Následně dodal, že je velkým fanouškem sběratelek, podobných předmětů má plnou poličku. Od hodinek ale čekal trochu víc, obzvlášť kvůli jejich vysoké ceně.

Podobných příběhů je více. AedarSIVA se svěřil, že jeho model začal zlobit už po několika dnech, problém způsoboval zamrzlý software. Na podobné trable narazil také Forgotten_Fox, na displeji jeho hodinek docházelo k nekonečnému scrollování obsahu. Další stížnosti se týkaly neustálých updatů firmwaru a problémů s bluetooth.

Zákazníci také zmiňují, že je poměrně těžké hodinky reklamovat, Bethesda se však evidentně snaží tyto případy řešit, a to výměnou. Dlužno podotknout, že hodinky vyrobila firma The Wand Company. 

Není to poprvé, co sběratelské předměty od Bethesdy podléhají kritice. Jako příklad může posloužit Fallout 76 a kauza s taškou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama