Nejzásadnější odhalení show Microsoftu? Minilednička Xbox!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejzásadnější odhalení show Microsoftu? Minilednička Xbox!

Nejzásadnější odhalení show Microsoftu? Minilednička Xbox!

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 6. 2021 10:47 2

Když na konci roku 2019 Microsoft odhalil novou konzoli Xbox Series X, řada hráčů posměšně poukazovala na to, že konzole mírně připomíná ledničku. Americký hardwarový gigant ale vtipu využil a na základě konzole skutečně vytvořil několik kusů designové obří ledničky, které věnoval vybraným celebritám. Nedávno pak díky fanouškům zvítězil v twitterovém souboji popularity s oficiálním účtem pamlsků Skittles a slíbil, že na trh dopraví větší množství miniledniček. Svůj slib dodržel.

Reklama

  • Xbox skutečně chystá vlastní miniledničku
  • Xbox Mini Fridge vypadá jako Xbox Series X, nabídne prostor pro pár plechovek
  • Na trh dorazí na konci roku

Po skončení show Xbox & Bethesda Showcase jsme tak byli svědky dramatického odhalení chladícího zařízení s designem konzole Xbox Series X. Jde skutečně o miniledničku, vejde se do ní několik plechovek oblíbených nápojů nebo malé občerstvení. V praxi ji tak místo kuchyně využijete spíše jako (užitečnou) dekoraci na pracovním nebo herním stole, kde bude udržovat vaše energetické drinky nebo pivo v pitelném stavu.

Microsoft tvrdí, že jde o “nejvýkonnější malou ledničku světa” a také slibuje využití unikátní chladící architektury. Glosuje tak svá tvrzení týkající se hardwaru původní konzole. Žádné podrobnější informace (především cenu nebo způsob prodeje) jsme se nedozvěděli, první zájemci se ale můžou těšit na konec roku. Pro hráče a fanouška Xboxu jistě půjde o zajímavý dárek pod stromeček.

Nejde o první obskurní herní výrobek související s jídlem z poslední doby. Během loňského roku představil řetězec restaurací rychlého občerstvení KFC, ve spolupráci s výrobcem hardwaru Cooler Master, vlastní herní “konzoli” KFConsole se speciální přihrádkou na ohřívání smaženého kuřete.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama