Naše hry neopouštíme, kvalita Redfallu se zvedne, slibuje Bethesda
i Zdroj: Arkane Studios / Bethesda Softworks
Redfall Novinka Naše hry neopouštíme, kvalita Redfallu se zvedne, slibuje Bethesda

Naše hry neopouštíme, kvalita Redfallu se zvedne, slibuje Bethesda

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 9. 2023 09:06

Bethesda se nyní soustředí především na Starfield, který oficiálně vyjde ve středu, byť je již dostupný v režimu předběžného přístupu. To ale neznamená, že by zapomněla na své předchozí hry.

Reklama

  • Pete Hines přislíbil, že se z Redfallu stane lepší hra
  • Autoři připravují důležité aktualizace
  • Jedním z cílů je režim umožňující hrát v 60 FPS

Řeč je o akci Redfall. Ta bohužel nedopadla příliš dobře, od upírů se zkrátka čekalo trochu víc. Šéf marketingu Pete Hines nicméně upozorňuje, že se kvalita hry časem zvýší. 

„Nevzdáváme se a neopouštíme věci jen proto, že nezačaly dobře,” řekl v rozhovoru pro GamesIndustry.biz, když hodnotil nepovedený start Redfallu. „Launch The Elder Scrolls Online na PC nebyl bezchybný, ale zůstali jsme u toho. Nyní jde o šíleně populární multiplatformní [titul]. Stejné je to i s Falloutem 76,” řekl s tím, že podobně přistupují také k Redfallu.

Microsoft kvůli Redfallu studio Arkane nezavře. Stále má jeho plnou důvěru
i Zdroj: Arkane Studios / Bethesda Softworks

Microsoft kvůli Redfallu studio Arkane nezavře. Stále má jeho plnou důvěru

Zástupci společnosti Xbox a potažmo i Microsoftu si v současnosti užívají pozornost a pozitivní odezvu médií a hráčů, které…

16. 6. 2023 13:47

Hines dále uvedl, že vývojáři pracují na aktualizacích, které by měly doručit zásadní vylepšení, například možnost hrát v 60 snímcích za vteřinu. „Budeme se snažit, aby se z toho stala dobrá hra, protože z pozice first-party studia víme, že Game Pass je věčný. Za deset let se ke službě připojí další lidé a Redfall tam stále bude.”

Špatný stav hry krátce po vydání reflektoval i Phil Spencer, zklamaný šéf Xboxu se za něj dokonce veřejně omluvil. Nepovedený launch se logicky odrazil v prodejích. Studio Arkane sice uvedlo, že se do akce pustily miliony hráčů, Microsoft však reportoval „minimální” prodeje. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama