Na živý koncert soundtracku z Kingdom Come: Deliverance zve i Dan Vávra
i Zdroj: Warhorse Studios
Kingdom Come: Deliverance Novinka Na živý koncert soundtracku z Kingdom Come: Deliverance zve i Dan Vávra

Na živý koncert soundtracku z Kingdom Come: Deliverance zve i Dan Vávra

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 4. 2023 17:48

Už za tři dny proběhne v pražském O2 Univerzu koncertové zpracování soundtracku populárního českého RPG Kingdom Come: Deliverance v podání Brněnské Filharmonie, trubadúrů Bakchus a studentského sboru Masarykovy univerzity. Na událost nyní pozval skrz krátký videovzkaz i tvůrce původní hry Daniel Vávra.

Reklama


Ten připomíná, že koncert proběhne pod taktovkou Jana Valty, tedy samotného autora soundtracku. Kromě Dana Vávry se na koncertě objeví i herec Luke Dale, představitel virtuálního Jana Ptáčka.

Připomínáme, že koncert bude doprovázet projekce scén ze hry. “Koncert proběhne v duchu metody adaptivní hudby, a proto bude představení doprovázet audiovizuální stopa s klíčovými scénami ze hry. Fanoušci hry i středověké hudby se tedy opravdu mají na co těšit,” zmiňuje oficiální popis odkazující na techniku proměnlivého hudebního doprovodu ovlivňovaného tím, co se na obrazovce právě děje.

O organizaci se zasadila zasadila iniciativa GameDev Area. Vstupenky je možné zakoupit skrz portál Ticketmaster. Cenově se pohybují mezi 1190 a 1790 korunami. Volná místa zatím zůstávají v téměř všech sektorech. Blízko pódiu už jde ale jen o jednotky kusů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama