O2 Universum v dubnu rozezní hudba z Kingdom Come: Deliverance
i Zdroj: Warhorse Studios / Press kit
České hry Novinka O2 Universum v dubnu rozezní hudba z Kingdom Come: Deliverance

O2 Universum v dubnu rozezní hudba z Kingdom Come: Deliverance

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 2. 2023 12:34

Po ročním odkladu bylo konečně stanoveno datum konání koncertu soundtracku z úspěšné české hry Kingdom Come: Deliverance. Ten zazní v pražském O2 Universu už 6. dubna letošního roku a postará se o něj ansámbl Filharmonie Brno, Pěveckého sboru Masarykovy univerzity a formace Bakchus.

Reklama

  • Už 6. dubna v O2 Universum zazní živá hudba z Kingdom Come: Deliverance
  • Postará se o ní Filharmonie Brno, Pěvecký sbor Masarykovy univerzity a Bakchus, to vše pod taktovkou Jana Valty

Původní dobový soundtrack složili Jan Valta a Adam Sporka a byl nahráván v Rudolfinu. Právě Jan Valta se jako dirigent postará i o živé zpracování. Elitní zpracování slibuje především složení umělců. Koncert stojí na zkušené Filharmonii Brno, která už v minulosti zahrála třeba několik koncertů hudby z Mafie. O vokály se postará Pěvecký sbor Masarykovy univerzity a hloubku zážitku dodá Bakchus, formace trubadúrů, kteří se podíleli i na původním soundtracku.

Koncert bude doprovázet projekce scén ze hry a pořadatelé zároveň slibují účast vývojářů ze studia Warhorse. O koncert se zasadila iniciativa GameDev Area.

Vstupenky je možné zakoupit skrz portál Ticketmaster. Cenově se pohybují mezi 1190 a 1790 korunami. Zatím jsou volná místa dostupná ve všech přidělených sektorech, můžete si tedy vybírat podle preferencí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama